Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Soros-féle Avaaz a Facebook-cenzúrát meglovagolva kampányol

Forisek Ádám

2019.05.23. 17:58

Az Avaaz online aktivistahálózat tovább folytatja EP-választási kampányát, legújabb körlevelükben a Facebookon keresztül buzdítják szavazásra a bevándorláspártiakat.

Újabb körlevélben figyelmeztet a „szélsőjobb” győzelmének veszélyére Soros György legnagyobb online aktivistahálózata, az Avaaz.

Az Avaaz ezúttal arra kéri követőit, hogy állítsanak be Facebook-képkereteket a szavazás idejére, hogy ezzel is mindenkit arra buzdítsanak, hogy vegyenek részt az európai parlamenti választáson.

Önmagában ez persze még ártalmatlannak is tűnhetne, a dolog szépséghibája az, hogy a körlevélben a demokrácia miatt aggódó Avaaz előzetesen a Facebook cenzúragépezetére hagyatkozva gyomlálta ki a neki nem tetsző hangokat a közösségi oldalról. A techóriás 230 profilt és 77 oldalt függesztett fel, miután az Avaaz kapcsolatba lépett velük, voltak olyan oldalak is, amelyeknek milliós követői táboruk volt.

A szervezet ígéretet tett arra is, hogy ezen gyakorlatát nem fejezi be, amíg tartanak a választások, így szemlátomást egy céljuk van: elhallgattatni a bevándorláselleneseket, akiknek győzelmétől korábbi levelükben rettegtek a sorosisták.

Az Avaaz világszerte mintegy 51 millió aktivistával rendelkezik, a hálózat 18 országban és hat kontinensen képviselteti magát. Korábban beavatkoztak többek között a francia, az olasz és a német választásokba, de Magyarországon is kampányoltak Orbán Viktor ellen.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére