Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A saría nevében késelte meg terhes húgát egy migráns Németországban

Pörge Béla

2018.03.03. 10:28

Egy 20 éves palesztin migráns megkéselte a 17 éves, terhes húgát, mert a lány el akarta hagyni a férjét.
LAUPHEIM, 10:28

Egy 20 éves palesztin migráns megkéselte a 17 éves, terhes húgát, mert a lány el akarta hagyni a férjét.

A lány, Alaa évekkel ezelőtt érkezett Németországba családjával, Líbián keresztül. A Svábföldön (Baden-Württemberg tartományban) található Laupheimben élt, 15 éves korában pedig hozzá kellett mennie egy 34 éves szírhez a saría miatt.

16 évesen született egy fiúk, és most, 17 évesen újra várandós volt. Azonban Alaa ekkor már egy 26 éves migránsba, Jamalba volt szerelmes, akiért el akarta hagyni a férjét. A saría szerint azonban azzal, hogy válni akart, bemocskolta volna a családja nevét.

Ezért kedden a lány bátyja becsületgyilkosságot akart elkövetni, húgát mellkason szúrta, és a száját felvágta — írja a Bild információi alapján a Kronen Zeitung.

A lány csodával határos módon túlélte a késelést, míg bátyját és férjét Schweinfurtban fogták el másnap, azóta előzetes letartóztatásba helyezték őket gyilkossági kísérlet vádjával.

A család egy mobilos videót is készített a brutális támadásról, amelyen a lány az életéért könyörög. Alaa azóta túl van az életveszélyen, a szíve alatt hordott gyermeke jól van.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére