Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A rendõrségbe beépülõ migránsok teszik pokollá a német hatóságok mindennapjait

Forisek Ádám

2017.11.04. 22:18

Egy kiszivárgott hangfelvételen számol be arról egy berlini rendõrakadémia instruktora, hogy milyen viszonyok uralkodnak az intézményben a migránsoknak köszönhetõen.
BERLIN, 22:18

Egy kiszivárgott hangfelvételen számol be arról egy berlini rendőrakadémia instruktora, hogy milyen viszonyok uralkodnak az intézményben a migránsoknak köszönhetően.

A meg nem nevezett rendőrinstruktor szerint az akadémia újonnan felvett migráns tanoncai óriási gondokat okoznak. Legtöbbjük arab vagy török származású és alig beszél németül. Tanulni nem hajlandóak, a tiszteket megfenyegetik, a rendőrakadémiáról pedig rendszeresen eltulajdonítanak kisebb tárgyakat – írja a Die Welt.

A hangfelvételt hitelesnek minősítette a berlini rendőrség, a következőket mondta rajta az oktató:

Ilyet még soha nem láttam. A tanterem szörnyen nézett ki, a fele arab, a másik fele török. Elképesztően pofátlanok és ostobák, nem képesek rendesen beszélni sem. Közel voltam ahhoz, hogy némelyiküket kiüssem, mert csak zavarták az órát. A kollégáimat nem egyszer megfenyegették.”

Az instruktort sokkolja a migránsok viselkedése, akiket ha kidobnak mondjuk egy óráról, nemes egyszerűséggel randalírozásba kezdenek. Ezért az illető igen sötét jövőképet fest a német rendőrségről.

Ezek az emberek nem kollégák, hanem az ellenség. Ilyen ellenszenvet még sosem tapasztaltam egy tanteremben.”

Az akadémián belüli források szerint a török, arab és afgán tanoncok a tiszteletlenség mellett elutasítják például a női feletteseiket, és kritizálják őket, amiért szolgálaton kívül „lenge” öltözetben vannak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Ismét „tilosban járt” Karácsony szolgálati autója, 4 éves kortól érzékenyítenek a holland óvodákban

Ismét „tilosban járt” Karácsony szolgálati autója, 4 éves kortól érzékenyítenek a holland óvodákban

Februártól oltási kötelezettséget vezetnek be Ausztriában a 18 éven felettiek számára.

Trump: 2024-ben visszavesszük a Fehér Házat

A „Mentsük meg Amerikát” (Save America) elnevezésű, csaknem két órán át tartó rendezvényen a volt elnök – az idén novemberben esedékes félidős választásokra utalva – kijelentette: fontos, hogy a republikánusok mind a képviselőházban, mind pedig a szenátusban visszaszerezzék a többséget.

4 éves kortól szexuális neveléssel érzékenyítenek a holland óvodákban

Hollandiában a gyermekek szexuális nevelését már négyéves kortól elkezdik, és minden korosztály számára különböző módon oktatják – erről ír a Dutchreview az egyik cikkében. Az oktatásokon nyíltan beszélnek a diákokkal a genderidentitásról és a homoszexualitásról is. Az újság szerint a kisgyerekek hamar megtanulják, hogy „tökéletesen természetes, hogy két férfi vagy két nő szeretik egymást„. A szülők, ha akarnának, sem tehetnének ellene semmit, az állami óvodákban és iskolákban ez kötelező nevelési feladat – írja az Origo.

Rasszista vallomás

Rasszista vallomás

„A cég még tavaly döntött a névváltoztatásról, mivel a régi név és a fekete idős urat ábrázoló logó a felmérések szerint rasszista sztereotípiákat idéz.”

Tudtad, hogy te vagy a legkorruptabb az Európai Unióban?

Tudtad, hogy te vagy a legkorruptabb az Európai Unióban?

Legalábbis a baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint.

Budapest: lányok csókolóztak az iskolapadban tanórán

Budapest: lányok csókolóztak az iskolapadban tanórán

Amikor Solymos Tóni és az Express együttes 1968-ban megírta az „Ó egy kis csók, nem nagy kérés, ezt te is jól tudod” kezdetű, ma is kedvelt dalát, nagy valószínűséggel esze ágába sem jutott, hogy ez a csók nem egy fiatal pár, pontosabban nem feltétlenül egy fiatal fiú és lány egymáshoz vonzódásának gyümölcse.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére