Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A rendőrök vegzálása már nem menő, most a börtönöket szüntetnék meg

888.hu

2020.07.27. 09:30

Ha valaki azt gondolta volna, hogy a seattle-i CHAZ-őrület után a liberálisok majd átgondolják hozzáállásukat a rendfenntartó szervekhez, akkor az tévedett.

Épphogy felszámolták Seattle-ben az anarchisták által kialakított autonóm zónát, máris megvan az új ügy, amiért utcára lehet majd vonulni. Az amerikai nagyváros King megyében található, ahol a helyi döntéshozók most azt találták ki, hogy bezáratják börtönöket.

A City Journal című lap egyik szerkesztője, Christopher F. Rufo Twitter-oldalán hozott nyilvánosságra egy e-mailt, amelyben arról értekeznek, hogy bezárják Seattle-ben a megyei büntetés-végrehajtó intézetet, illetve csökkentik a fiatal és felnőtt fogvatartottak számát. A terv szerint a kiskorúak börtönében 2025-re különböző programoknak adnának otthont. Rufo szerint a lépés a megyei börtön befogadóképességét 60 százalékkal csökkentené.

Mindeközben a Seattle-i Városi Tanács azzal van elfoglalva, hogy sikeresen átverje a döntéshozókon a helyi rendőrség forrásainak 50 százalékos csökkentését. Jenny Durkan demokrata párti polgármester azt mondta, hogy megvétózza a drasztikus csökkentést, azonban az ötlet tőle sem áll távolt, igaz ő csak 76 millió dollárt vonna el a teljes, 400 millió dolláros keretből.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére