Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A rendőrhiány miatt kialakult káoszban már több kisgyerek is életét vesztette

888.hu

2021.09.09. 07:20

Visszaüt, hogy a demokrata polgármester pénzt vont el a rendőröktől.

 

David Brown chicagói rendőrtiszt hétfőn arra kérte a város lakóit, hogy segítsenek a nyomozóknak, és jelentkezzenek, ha valamelyik lövöldözés szemtanúi voltak, mert Mychal mellett hét másik gyereket is meglőttek a hétvégén, akiknek az ügyében nyomozni kell.

Szükségünk van arra, hogy a szemtanúk jelentkezzenek. Ez több annál, hogy mennyire bízunk a rendőrségben, itt a gyermekeinkről van szó”

– mondta Brown az újságíróknak.

Lori Lightfoot demokrata polgármester elmondta, hogy a hétvégén történt erőszakos cselekményeket olyan emberek hajtották végre, akik „egyáltalán nem törődnek az emberi élet szentségével”. Lightfoot arra buzdított, hogy az ostrom alatt álló városrészek lakói működjenek együtt a rendőrséggel, hogy megfékezhessék az erőszakot. Közölte, hogy hivatala az elkövetkező napokban bejelent egy a fegyverrel elkövetett erőszakos cselekedetekre vonatkozó kezdeményezést, de részleteket nem árult el.

Lori Lightfoot demokrata polgármester és a rendőrség kapcsolata igencsak megromlott, mivel

a polgármester több, a rendőrség intézkedési körét megkurtító intézkedést fogadott el, aminek leszerelési hullám, rendőrhiány és az erőszak terjedése lett a vége.

A hétvégén másik hét gyermeket is meglőttek a városban, szombaton egy 13 éves kisfiú súlyosan megsebesült egy lövöldözésben, vasárnap pedig séta közben agyonlőttek egy 14 éves fiút. Egy 12 és egy 15 éves lányt az iskolájuk előtt tartott rendezvény közelében, az East Garfield Parkban lőttek meg – írta a V4NA.

Az áldozatok többségét és a gyilkosság elkövetésével gyanúsított emberek nagy részét sem sikerült azonosítani, köszönhetően a rendőrhiánynak, ami a tömeges leszerelések következtében alakult ki.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére