Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A rendőrellenes tüntetések miatt rosszabb lett a közbiztonság Washingtonban

888.hu

2021.07.29. 07:10

Washingtonban megnőtt a fegyveres támadások száma, miután tavaly engedtek a baloldali rendőrellenes tüntetéseknek.

 

A múlt évben tartott BLM melletti tüntetésekkel a baloldali aktivisták elérték, hogy a rendőrség juttatásait évi 15 millió dollárral csökkentsék Washingtonban. Muriel Bowser demokrata párti polgármester most szeretne 11 millió dollár egyszeri támogatást adni a rendvédelmi szerveknek, hogy tiszteket tudjanak felvenni. Szerdán a washingtoni polgármesteri hivatal bejelentette: 2022-ig 170 új tisztet akarnak alkalmazni a rendőrségnél (MPD).

Jelenleg arra utasítottam a rendőrséget, hogy minden túlórát használjon fel közbiztonsági követelményeink kielégítésére. De tudjuk, hogy ez nem a végső megoldás, és szükségünk van megfelelő hosszú távú megoldásra. Azt is tudjuk, hogy minden tisztünknek frissnek, kipihentnek és mentálisan is jó állapotúnak kell lennie a jó döntések meghozatalához”

– mondja Bowser.

A sajtóközlemény megemlíti a tavalyi rendőrellenes tüntetéseknek a washingtoni rendőrségre gyakorolt ​​negatív hatását.

A dokumentumban arról is írnak, hogy tavaly a rendőrség a városi tanács döntése alapján mérsékelte felvételi kapacitását, hogy 15 millió dollárral csökkentse költségvetését, majd arra is kitérnek, hogy

az emberek most már jobb közbiztonságra vágynak a megnövekedett fegyveres erőszak miatt.

Bowser, Washington polgármestere arra kéri a városi tanácsot, hogy hagyja jóvá 11 millió dolláros egyszeri költségvetési kérelmét további tisztek felvételére. Az egyszeri juttatás a nyár eleji médiavisszhangra is válasz lenne, mivel azóta

az amerikai médiumok Bident hibáztatják a rekordmagasságba emelkedett fegyveres támadások miatt

– írta meg a The Post Millennial.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

A baloldal és annak vezére nem bír leállni a választás tisztaságát és az alkotmányosságunkat megkérdőjelező hazudozással. Kövér László volt kénytelen helyre tenni Gyurcsány Ferencet, aki törvénytelennek minősítette az új, ötödik Orbán-kormányt az Országgyűlésben. A DK elnöke szerint a választás nem a népakaratot fejezte ki, mert az nem volt szabad és tisztességes. Amit ezután a házelnöktől és Dömötör Csabától kapott, azt nem teszi zsebre. Bár a fideszes reakciókra frappáns választ nem tudott adni, a Facebook oldalán azért megmutatta, mennyire kemény fából faragták.

Orbán Viktor: kiállunk Magyarország energiabiztonsága mellett

Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alkalmas-e az Európai Bizottság új javaslata arra, hogy az EU valóban függetlenedjen az orosz energiától?

A héten az Európai Bizottság új, az orosz energiától való függetlenedést célzó javaslattal állt elő. A tervezet erőteljesen építene a cseppfolyósított-földgázra és a megújuló energiára, de helyet kapott abban néhány, igencsak egzotikus elképzelés is, így például az, hogy minden céges autó legyen kötelezően nulla kibocsátású. Nagy kérdés, hogy a javaslat a realitások talaján áll-e és meg tudja-e oldani az energetikai gondjainkat vagy csupán egy újabb vágyálom-összesség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére