Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Politico címû lap Soros szerepérõl ír, miközben a hazai média mélyen hallgat

888.hu

2016.08.30. 21:58

A Politico címû amerikai lap a multimilliomos befektetõ, Soros György szerepérõl ír az amerikai igazságügyi rendszer átalakításában, ami az amerikai progresszív körök egyik kulcsfontosságú célja. Miközben ugyanis az amerikai társadalomban mind nagyobb az afroamerikaiak, vagy épp a spanyolajkúak aránya, az ügyészek 95 százaléka továbbra is fehér, sõt háromnegyedük fehér férfi.
WASHINGTON, 21:58

A Politico című amerikai lap a multimilliomos befektető, Soros György szerepéről ír az amerikai igazságügyi rendszer átalakításában, ami az amerikai progresszív körök egyik kulcsfontosságú célja. Miközben ugyanis az amerikai társadalomban mind nagyobb az afroamerikaiak, vagy épp a spanyolajkúak aránya, az ügyészek 95 százaléka továbbra is fehér, sőt háromnegyedük fehér férfi.

A Soros-titkok leleplezését két hete kezdtük el a 888-on. Többek között kiderült, hogy Soros pénzeli a 444-et, az Index Eurológus blogját, a Magyar Narancsot, a Political Capitalt valamint más magyarországi szervezeteket. Sőt, Soros egyik interjújában azt is kifejtette, hogy ő az Orbán-kormány egyetlen ellenzéke. A múltheti kormányinfón még Lázár Jánost is megkérdeztük a Soros-titkokról, ám szomorúan konstatáltuk, hogy a baloldali-liberális média mélyen hallgat arról, hogy Soros pénzéből "tényfeltárnak." Sőt, a Soros által pénzelt 444 szerint az aki Sorosról ír az antiszemita, a cikkben a szerző kifejti, hogy a kormány által felemelt korrupt zsidó vezetők véleménye nem mérvadó, csak azoké, akik nem értenek egyet a kormánnyal. 

A brüsszeli lap most lecsapott

A lap szerint az Egyesült Államok hat szövetségi államában George Soros az elmúlt évben anyagilag jelentősen támogatta egyes szövetségi és kerületi ügyészek megválasztását, s a kampánytámogatásnak is köszönhetően sok helyütt afroamerikaiak és spanyolajkúak kerültek ügyészi pozíciókba. (Az Egyesült Államokban ezeket a pozíciókat választással lehet betölteni.) 

A Politico beszámolt arról, hogy a milliárdos üzletember tavaly hat államban több mint hárommillió dollárt költött hét helyi kerületi ügyész választási kampányára. Valamennyi támogatottja afroamerikai és spanyolajkú volt, s valamennyien egyetértettek Soros céljaival, miszerint csökkenteni kell az aránytalanságokat a bírói és az ügyészi pozíciókban. A Politico megjegyzi, hogy Soros kampánytámogatása "messze a legkézzelfoghatóbb cselekedet a progresszívak azon törekvéseinek valóra váltásában, hogy az igazságszolgáltatásban olyan jelölteket találjanak, készítsenek fel és támogassanak anyagilag, akik reform-orientáltak". 

A kerületi ügyészek kampányait Soros — az úgynevezett politikai akciócsoportokon keresztül — Florida, Mississippi, Louisiana, Új-Mexikó, Texas és Illinois államokban támogatta.

(Politico)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A spanyol jobboldal vezetője V4 egységét méltatta Lengyelországban

A visegrádi csoport (V4) a nemzeti szuverenitás védelmében tanúsított egységét méltatta Santiago Abascal, a spanyol VOX párt vezetője abban az interjúban, amelyet a TVP Info lengyel közszolgálati hírtelevíziónak adott hétfőn megkezdődött lengyelországi látogatása kapcsán.

Az irániak foci helyett a rasszizmusról és a Perzsa-öbölbeli katonai jelenlétről kérdezték az amerikai kapitányt

Az irániak foci helyett a rasszizmusról és a Perzsa-öbölbeli katonai jelenlétről kérdezték az amerikai kapitányt

A fagyi visszanyalt, az iráni újságírók eltérítették a katari sajtótájékoztató normális menetét a futballról. Gregg Berhaltert, az amerikaiak szövetségi kapitányát és Tyler Adamst, a Leeds középpályását mindenről csak éppen a fociról, a keddi Irán-Egyesült Államok mérkőzésről nem kérdezték. A futball helyett a rasszizmus, az amerikaiak Perzsa-öbölbeli katonai jelenléte és Irán nevének helyes kiejtése szerepelt terítéken.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére