Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A pillanat, amikor Asszad és Putyin haragja egyszerre csapott le a terroristákra

Nagy Gábor

2017.09.20. 21:30

Moszkvai jelentések szerint az orosz és a szíriai légierõ közös akciójában 850 dzsihadistát sikerült likvidálni a polgárháború sújtotta közel-keleti országban.
MOSZKVA, 21:30

Moszkvai jelentések szerint az orosz és a szíriai légierő közös akciójában 850 dzsihadistát sikerült likvidálni a polgárháború sújtotta közel-keleti országban.

Orosz lapok szerdán arról számoltak be, hogy egy, a szír légierővel közösen végrehajtott légicsapásban több száz dzsihadistával sikerült végezni Szíria Idlib tartományában, de a terroristák nehézfegyvereit, tankjait és lőszerraktárait is sikerült megsemmisíteni.

Az orosz és szír vadászgépek főként az al-Nuszra Front és a szövetségeseinek állásait célozták. Az akciót kedden hajtották végre, miután a kormányellenes dzsihadisták Hama városának közelében megtámadták a kormányerők állásait.

Úgy tudni, hogy a település közelében állomásozó orosz katonai rendőröket is megtámadták a szélsőségesek, akik elvileg a fegyverszünet betartását figyelték a fegyvermentes zónában, de végül sikerült őket is "kimenekíteni".

(via)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére