Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A pedofíliától sem riadnak vissza a migránsok, hogy uniós útlevélhez jussanak

Forisek Ádám

2018.07.24. 14:00

Nem adják fel a bevándorlók, akik mindenáron Európába akarnak jutni. Nem riadnak vissza attól sem, hogy felnõttként fiatalkorú lányokat vegyenek el feleségül, hogy így juthassanak EU-s útlevélhez.

Hol máshol üthetné fel egy ilyen jelenség a fejét, mint Svédországban. A bevándorlók egyre nagyobb mértékben használják ki azokat a migránsokat, akik fiatalkorúak, nemritkán gyerekkorúak és már a skandináv államban tartózkodnak.

S bár a szélsőliberális törvénykezés elvileg tökéletes védelmet biztosítana a gyermeknek, a szociáldemokrata és zöldpárti kormánykoalíció azonban láthatóan teljesen tehetetlen az ügyben. A svéd kormány még 1973 tiltotta be azon házasságokat, ahol az egyik vagy mindkét fél fiatalkorú. Ezt azonban játszi könnyedséggel játszhatják ki a migránsok, ugyanis a külföldön köttetett gyermekházasságokat például gond nélkül elismeri a svéd állam.

Ez tehát azt jelenti, hogy a fiatal lányokon keresztül még több migráns érkezhet Európába. Egy hivatalos, 2016-os jelentés 132 ilyen esetet regisztrált, ahol a felek zömmel szíriai, afganisztáni vagy iraki származásúak voltak. Ez a szám azonban valószínűleg sokkal nagyobb, hisz a legtöbb esetet soha nem jelentik a hatóságoknak.

A bevándorlásellenes Svéd Demokraták közösségi oldalukon elítélték a jelenséget.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére