Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A nyolcadik emeltrõl hajította ki újszülöttjét a muszlim, csak felfüggesztettet kapott

Sümeghi Lóránt

2017.07.13. 16:58

Mindössze felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a muzulmán lány, aki titokban hozta világra csecsemõjét, majd azzal a lendülettel hajította ki nyolcadik emeleti lakásának ablakán.
CHICAGO, 16:58

Mindössze felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a muzulmán lány, aki titokban hozta világra csecsemőjét, majd azzal a lendülettel hajította ki nyolcadik emeleti lakásának ablakán.

Négy év felfüggesztett börtönre és 579 dollár megfizetésére kötelezték az Egyesült Államokban Mubashra Uddin muzulmán nőt, miután kegyetlenül meggyilkolta újszülött csecsemőjét. A lány a saját hálószobájában, titokban szülte meg gyermekét, ugyanis félt attól, ha kitudódik, hogy házasságkötés előtt esett teherbe, akkor szülei vallási okok miatt bosszút állnak rajta. 

A lány 10 éves húga szeme láttára szülte meg gyermekét, azonban a világra jötte után néhány perccel kidobta a csecsemőt a nyolcadik emeleti lakás ablakán. A csöppség bár túlélte a zuhanást, súlyos belső sérüléseket, gerinc- és koponyatöréseket szenvedett. A kihajított babát egy járókelő találta meg, aki azonnal értesítette a mentőket, majd a rendőrséget. Azonban az újszülött a kórházba szállítást követően nem sokkal belehalt sérüléseibe.

Mubashra Uddin eleinte tagadta az ellene felhozott vádakat, majd előzetes letartóztatását követően idővel beismerő vallomást tett. A lány több mint 600 napot töltött előzetesben, ugyanis a 275 ezer dolláros óvadékát senki sem tudta kifizetni. Ezt a bíróság pedig beleszámította a büntetésébe, így jött ki végül a négy évnyi felfüggesztett börtön.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére