Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A norvég kormány 100 ezer eurót adományozott egy iszlamista szervezetnek, hogy egy templomot mecsetté alakítsanak

Békési Marcell

2019.12.11. 20:20

Még szomorúbb, hogy ezt a nevében kereszténydemokrata párt kezdeményezte.

Kjell Ingolf Ropstad, a norvég kereszténydemokrata párt vezetője közel 100 ezer euró összegű támogatást adományozott egy radikális iszlamista közösségnek, melyet az egy keresztény templom mecsetté alakításához fog felhasználni.

A pénzt a norvég Iszlám Kulturális Központ kapta, aminek a profilja iszlám iskolák létesítése és fenntartása a skandináv országba. A szervezetnek több mecsetje és bentlakásos iskolája van norvég nagyvárosokban, például Drammenben, Oslóban és Mjøndalenben.

Norvégiában egyébként ez viszonyalg megszokott: csak Ropstadnak ez már a harmadik adománya, amit templomátalakításra adott.

Korábban Stavagerben kapott egy szervezet 70 ezer eurót egy baptista templom mecsetté alakítására, majd Ropstadban 20 ezret egy keresztény imaház átalakítására.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

„Ukrajna több mint százhúsz nyugati harckocsira számít a közeljövőben”

„Ukrajna több mint százhúsz nyugati harckocsira számít a közeljövőben”

Ukrajnának 120-140 modern nyugati harckocsit kell kapnia az első segélyhullámban szövetségeseitől – jelentette ki Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter keddi sajtótájékoztatóján.

Kiemelt stratégiai partnerségi megállapodást köt Magyarország és Törökország

Megkezdődött a tárgyalás a kiemelt stratégiai partnerségi megállapodás létrehozásáról Magyarország és Törökország között, minthogy a két ország együttműködésének kulcsszerepe van a hazánk előtt álló három legfőbb biztonsági kihívás kezelésében – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.

Novák Katalin: Erős európai vezetőkre, közös stratégiai gondolkodásra és egymás iránti tiszteletre van szükség

Novák Katalin: Erős európai vezetőkre, közös stratégiai gondolkodásra és egymás iránti tiszteletre van szükség

A mielőbbi fegyvernyugvást nevezte célnak Ukrajnában Novák Katalin a Corriere della Sera olasz napilapban kedden megjelent interjúban. A köztársasági elnök Magyarország európai uniós tagságáról azt mondta, az ország a vállalt kötelezettségeket eddig is betartotta, ezután is betartja.

Soros György és az ő országos hálózata

Soros György és az ő országos hálózata

Az amerikai milliárdos semmit nem bíz a véletlenre. Nemcsak Budapesten fizeti az aktivistáit, hanem vidéki nagyvárosokban is. Olyan szövevényes a hálózat, hogy ember legyen a talpán, aki ki tudja bogozni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére