Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A nizzai terror gyermekáldozatai

888.hu

2016.07.15. 20:59

A nizzai gázolásos merénylet 84 halálos áldozata között tíz gyermek és kamaszkorú fiatal van - közölte pénteken Francois Molins párizsi fõügyész.
NIZZA, 20:58

A nizzai gázolásos merénylet 84 halálos áldozata között tíz gyermek és kamaszkorú fiatal van - közölte pénteken Francois Molins párizsi főügyész.

A halálos áldozatok mellett 202 ember sérült meg, közülük 52-en vannak élet és halál között – közölte az ügy vizsgálatával megbízott főügyész.

A hatóságok még vizsgálják a tunéziai származású, tartózkodási engedéllyel Franciaországban élő merénylő, a 31 éves Mohamed Lahouaiej Bouhlel indítékát, és azt, hogy volt-e kapcsolata bármely terrorista szervezettel.

A sérültek között van 50 gyermek és kamaszkorú. Stephanie Simpson a nizzai kórház szóvivője szerint többnyire csonttöréssel, és fejsérülésekkel kerültek kórházba a gyerekek. Voltak olyanok is, akik életveszélyes állapotban kerültek be a kórházba, közülük eddig ketten meghaltak műtét közben.

A kórház külön pszichológus-csoportot hozott létre, akik a terrortámadás túlélőivel foglalkoznak.

Az 5 éves Skander így írta le a látottakat:

Csak a holttesteket és a tengert láttam. A teherautó ablaka mögött láttam azt a valamit is, ami vezette. Testek repkedtek a levegőben."

A kórház arra kérte az ellátott gyermekek szüleit, hogy vigyék haza őket, ha nem súlyos az állapotuk, hogy legyen hely a többi sérült ellátására is.

(MTI, BBC, Mirror)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére