Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A németországi antifasiszták szerint mindenki náci volt, aki meghalt Chemnitz bombázásában, ezért megrongálták az áldozatok emlékművét

Horváth Tamás

2020.03.09. 07:38

Megint alkottak Karácsony Gergely kedvencei.

Mint azt tudjuk, Karácsony Gergely budapesti főpolgármester erősen szimpatizál az Antifa-mozgalommal, azok mellett az erőszakos antifasiszták mellett is kiállt, akik február közepén a kitörés napján támadtak rá a békés megemlékezőkre.

Az Antifa az akkori tettével jelezte, hogy ha egyelőre még csak külföldi „harcosok” bevetésével is, de már Magyarországon is aktív.

Németországban ezzel szemben nagyon más a helyzet, ott már régóta tényező a mozgalom. A Karácsony-kedvencek

gyakran hajtanak végre erőszakos akciókat általuk szélsőjobboldalinak bélyegzett személyek ellen; gyújtanak fel autókat; támadnak rá rendőrökre.

Amit viszont a napokban csináltak a szászországi Chemnitz városában, arra egyszerűen nincsenek szavak. Történt ugyanis, hogy festékkel fújták le, valamint a „Basszák meg a nácik!” és „ A német elkövetők nem áldozatok!” feliratokkal firkálták össze a városi temető azon emlékművét, mely annak a 2100 helyi lakosnak állít emléket, akik a szövetségesek által végrehajtott bombázásában vesztették életüket a második világháború végén.

A meggyalázott emlékmű a chemnitzi temetőben

Az már csak hab a tortán (ellenben sokat elárul az antifasiszták lelki világáról), hogy a szégyenteljes akciójukat az 1945. március 5-i mészárlás 75. évfordulójára időzítették.

A német sajtó megjegyzi, a rendőrség halottgyalázás, valamint anyagi károkozás miatt nyomoz, az elkövetőket egyelőre még nem sikerült elkapni.

Ne feledjük, Karácsony Gergely ezeket importálná Magyarországra. Nem kéne hagyni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére