Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A németek többsége tart a bevándorlóktól

Bertha László

2016.07.21. 21:48

A németek többsége szerint a baltás támadás után szigorúbban kell ellenõrizni az országba érkezõ migránsokat - derült ki az N24 hírtelevízió megbízásából készített felmérésbõl.
BERLIN, 21:48

A németek többsége szerint a baltás támadás után szigorúbban kell ellenőrizni az országba érkező migránsokat – derült ki az N24 hírtelevízió megbízásából készített felmérésből.

A közvélemény-kutatás szerint a lakosság 72 százaléka szükségesnek tartja, hogy a terrorveszély elkerülése érdekében vegyék alaposabb megfigyelés alá a migránsokat. A megkérdezettek 60 százaléka gondolta úgy, hogy a muszlim országokból érkező bevándorlók társadalmi beilleszkedése korántsem zökkenőmentes, emiatt pedig erősíteni kell a rendőri jelenléten.

A németek nagy többsége, 70 százaléka azonban nem fél jobban a terrortól, mint a würzburgi vagy a nizzai támadásokat megelőzően, 28 százalékuk viszont jobban aggódik azóta.

Joachim Herrmann, a bajor tartományi belügyminiszter a Würzburg közelében történt támadás miatt sürgette, hogy tartóztassák fel a határon az érvényes iratok nélkül érkező vagy a személyazonosságukat igazolni nem tudó migránsokat.

(MTI, Die Welt)


Ezt olvastad már?

  • Beköszöntött a migránsok nyara: ennyiszer zaklatták a nőket egyetlen nap alatt
  • A muszlimokat féltik a baltás támadás után Németországban

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére