Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A németek már beletörõdtek a muszlim megszállásba

888.hu

2018.04.01. 14:48

Mindenkinek el kell fogadnia, hogy Németországban egyre több lesz a muszlim - jelentette ki Wolfgang Schäuble, a német parlament alsóházának elnöke. A volt pénzügyminiszter szerint a történelmet nem lehet megállítani, ez a dolgok rendje. Közben még legalább 60 ezer bevándorló igyekszik Németországba - õk most az Égei-tengernél, menekülttáborokban várakoznak.
BERLIN, 14:48

Mindenkinek el kell fogadnia, hogy Németországban egyre több lesz a muszlim - jelentette ki Wolfgang Schäuble, a német parlament alsóházának elnöke. A volt pénzügyminiszter szerint a történelmet nem lehet megállítani, ez a dolgok rendje. Közben még legalább 60 ezer bevándorló igyekszik Németországba – ők most az Égei-tengernél, menekülttáborokban várakoznak.

“Isten hozta a Moria börtönben” – írták Görögország legnagyobb befogadóközpontjának falára. Leszbosz szigetén több mint ötezer, a környező szigeteken összesen 13 ezer bevándorló él – kétszer annyian, mint ahány férőhely van.

Az egykor turistaparadicsomként ismert égei-tengeri szigetvilágon a migrációs válság óta a vendéglátóipar romokban hever. Ez a szíriai menedékkérő is azt mondta: tudják, hogy tönkretették a leszboszi turizmust. Hozzátette: nem akarnak Görögországban maradni, és szerinte a görögök sem akarják, hogy ott maradjanak.

Az ENSZ egyik aktivistája úgy fogalmazott: a helyzet tarthatatlan, a görögöknek és a bevándorlóknak is egyre fogy a türelmük. A Görögországban rekedt 60 ezer bevándorló többsége azt mondja: Németországba akar menni.

El kell fogadnunk, hogy egyre több a muszlim Németországban”

– jelentette ki Wolfgang Schäuble, a Bundestag elnöke. A Merkel-kormány korábbi pénzügyminisztere úgy fogalmazott: a történelmet nem lehet megállítani, mindenkinek meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy az iszlám immár Németország szerves része.

Elismerte ugyanakkor, hogy Franciaországhoz hasonlóan a bevándorlással együtt az antiszemitizmus is növekedésnek indult Németországban, ami – a házelnök szerint – az iszlámmal ellentétben nem lehet része Németország kultúrájának.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére