Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Amerika, London, Párizs
 
 
 
 

A német titkosszolgálat máris beépült az AfD ifjúsági szervezetébe

888.hu

2018.09.05. 13:30

A torz német közállapotokat mi sem mutatja jobban, mint az a tény, hogy a liberális közvélemény azt kérte a német belügyi hírszerzéstõl és elhárítástól, hogy figyelje a legnagyobb bevándorlásellenes párt ifjúsági szervezetét, illetve hárítsa el, ha szükséges.
BRÉMA, 13:30

A torz német közállapotokat mi sem mutatja jobban, mint az a tény, hogy a liberális közvélemény azt kérte a német belügyi hírszerzéstől és elhárítástól, hogy figyelje a legnagyobb bevándorlásellenes párt ifjúsági szervezetét, illetve hárítsa el, ha szükséges.

Megfigyelés alá vette az Alternatíva Németországnak (AfD) nevű német ellenzéki párt ifjúsági szervezetének brémai és alsó-szászországi tagszervezetét a helyi tartományi alkotmányvédelmi hivatal – jelentették be korábban az illetékesek.

Az alkotmányvédelmi szakmai elemzés "egyértelmű" eredményre vezetett, "ezek az emberek a közelmúltban többször leleplezték magukat", üzeneteik tartalma "tiszta rasszizmus" – áll a közleményben, amely szerint a megfigyelés már augusztus végén elkezdődött.

A Német Szociáldemokrata Párt (SPD) politikusa a többi között hozzátette, hogy az utóbbi hónapokban felerősödtek a brémai német ifjúsági szervezetek közti tapasztalatcserék intenzitása.

Az SPD-s politikus egyebek mellett hozzátette: az alsó-szászországi Junge Alternative "olyan világképet képvisel, amelyben rendszerszerűen értéktelenként állítják be és rágalmazzák a kisebbségeket, köztük a menekülteket vagy a homoszexuálisokat".

A Junge Alternative tiltakozott a brémai és az alsó-szászországi tagszervezet megfigyelése ellen, és jogi lépéseket jelentett be.

Az AfD szövetségi szintű nemzetbiztonsági megfigyeléséről többször volt már vita a német nyilvánosságban azóta, hogy 2013-ban megalakult a jobboldali német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és bajor testvérpártja, a Keresztényszociális Unió (CDU) szövetségétől jobbra álló párt. A vita a napokban új lendületet vett, miután a szövetségi kormány menekültpolitikájának és bevándorláspolitikájának erőteljes bírálatára összpontosító AfD és az Európai Hazafiak a Nyugat Iszlamizálódása Ellen (Pegida) nevű, szélsőjobboldaliként számontartott mozgalom híveinek egy csoportja együtt menetelt egy demonstráción a szászországi Chemnitzben.

Harald Neymanns belügyminisztériumi szóvivő hétfőn Berlinben elmondta: a nemzetbiztonsági szolgálat jelenleg nem rendelkezik elégséges információval ahhoz, hogy az alkotmányos rendet fenyegető veszélyek elhárítása érdekében megfigyelést kezdjen az AfD egészével szemben.

 

OLVASTAD MÁR?

Amerika, London, Párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Magyarellenes üzeneteket bombáznak a románok Erdélyben

Így próbálják rávenni a románokat, hogy keljenek fel a székből és menjenek szavazni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére