Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A német szélsõliberális jogvédõk akcióját minden normális szervezet elítéli

888.hu

2017.11.27. 12:28

Az AfD korábban politikusa a szégyen emlékmûvének nevezte a berlini holokauszt-emlékmûvet, erre válaszul az egyik szélsõbaloldali mûvészcsoport annak másolatát építette fel a háza mellé. A zsidó hitközség bírálta az akciót.
BERLIN, 12:28

Az AfD egyik politikusa korábban a szégyen emlékművének nevezte a berlini holokauszt-emlékművet, erre válaszul az egyik szélsőbaloldali művészcsoport annak másolatát építette fel a háza mellé. A zsidó hitközség bírálta az akciót.

A liberális médiákok, "jogvédő" szerveztetek, szélsőbalos erőszakcsoportok diadalként számoltak be a „Stasi-módszerekre emlékeztető” pszichoterrorról, amelyet az egyik AfD-s politikus ellen alkalmaztak balos politikai aktivisták. A közvéleményben bekövetkezett hangulateltolódást jól érzékelteti a mostani eset is, ezúttal a liberális véleményterroristáktól határolódtak el a zsidó szervezetek, politikusok, nem pedig a radikális kijelentést tevő képviselőtől.

Türingia kereszténydemokrata képviselője Stasi-módszerekre emlékeztető eljárásokról és baloldali píszí véleményterrorról beszélt. A tartomány parlamenti elnöke, Christian Carius mellett a németországi zsidó közösség is elítélte, hogy egy művészcsoport hónapokig megfigyelt egy jobboldali képviselőt, és a berlini holokauszt-emlékmű másolatát építette fel közvetlenül annak lakóháza mellett.

A helyszínen a művészek szimpatizánsai mellett a politikus elvbarátai is felvonultak, de kisebb dulakodásoktól eltekintve a rendőrség külön tudta tartani a két csoportot. A „civil” megfigyelés miatt az AfD feljelentést tett (bár zaklatás miatt a rendőrség magától is eljárást indított) a művészek ellen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére