Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A német rendõrség jobboldali bûnözõnek állítja be a karlendítõ migránst

Sümeghi Lóránt

2018.10.16. 16:00

Kiderült, hogy a müncheni rendõrség gyûlölködõ bevándorlókkal akarja feltornázni a jobboldali gyûlölet-bûncselekményekrõl szóló német statisztikákat.

A müncheni rendőrség hivatalos közleménye szerint 10 nappal ezelőtt előállítottak többek között egy, az Oktoberfest sörfesztiválon náci karlendítéseket imitáló afgán állampolgárt, aki ráadásul több biztonsági őrrel is összetűzésbe keveredett. Az erőszakoskodó 19 éves migráns ellen eljárás indult tekintettel arra, hogy Németországban szabálysértésének minősül a náci karlendítés.

Az esetről készült sajtóközleményt a rendőrség a Twitteren is megosztotta, amelyet egy szemfüles kommentelő észre is vett, így a következő kérdést intézte a müncheni rendfenntartókhoz:

kedves müncheni rendőrség, egyvalami nagyon érdekelne engem: ezt a bűncselekményt miként osztályoztátok? Jobboldaliként?"

A rendőrség nem maradt adós a válasszal, hamarosan jelezték is, hogy a karlendítő afgán migráns immár a jobboldali gyűlölet-bűncselekmények statisztikáját duzzasztja, gondosan elhallgatva azt a tényt, hogy a muszlimok antiszemitizmusának semmi köze a szélsőjobboldalhoz. A bizarr rendőri választ egy felhasználó ironikusan úgy kommentálta, hogy nem tudja eldönteni, ez most a müncheni rendőrség hivatalos Twitter-fiókja vagy csak egy kamuoldal.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére