Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A német nõk 58 százaléka szerint Németország nem biztonságos a számukra

Vincze Viktor Attila

2018.01.16. 18:58

Egy, a Bild számára készült friss felmérésbõl az derül ki, hogy a német nõk 58%-a most kevésbé érzi magát biztonságban, mint néhány évvel korábban.
BERLIN, 18:58

Egy, a Bild számára készült friss felmérésből az derül ki, hogy a német nők 58%-a most kevésbé érzi magát biztonságban, mint néhány évvel korábban.

A németországi nők körében elkészített közvélemény-kutatásból az derül ki, hogy a német nők 58 százaléka úgy véli: a nyilvános helyek egyre veszélyesebbek a számukra.

Emellett a felmérés eredménye szerint ráadásul a megkérdezettek 48 százaléka biztonsági okokból rendszeresen el is kerül bizonyos területeket a lakóhelye környékén.  A válaszadók 16 százaléka pedig valamilyen önvédelmi eszközt, főként gázspray-t hord magánál arra az esetre, ha valaki megtámadná.

A Bildnek nyilatkozva a Berlinben élő 23 éves Sabine azt mondta:

Mostanra vannak már olyan környékek, amelyekre bizonyos napszakokban egyáltalán nem megyek. Nem érzem magam biztonságban, és nemcsak én vagyok ezzel így, hanem az egész baráti köröm is. A politikusok meg csak hallgatnak erről a témáról."

Egy másik, szintén a lapnak nyilatkozó nő, Melanie pedig arról beszélt, hogy úgy érzi, azóta romlott a közbiztonság, amióta nagymértékben megnőtt a bevándorlók száma – az otthonának számító – észak-rajna-vesztfáliai városban.

Ha nagy számban jönnek szembe velem (a migránsok) az utcán, olyankor átmegyek a túloldalra. Szeretném biztonságban érezni magam, hiszen én a születésem óta Németországban élek, ez az én otthonom, és nem pedig az övék.

– közölte Melanie.  

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére