Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A német integrációs miniszter szerint a német kultúra nem létezik

Nagy Gábor

2017.08.30. 14:28

Kimaxolta a multikultit Németország török származású minisztere, a hírhedt Aydan Özoguz.
BERLIN, 14:28

Kimaxolta a multikultit Németország török származású minisztere, a hírhedt Aydan Özoguz.

A török családban, de Németországban született baloldali politikus, Aydan Özoguz egy német lapban beszélt a németekről és a beilleszkedésről. A szociáldemokrata politikus ebben azt állította,

hogy német kultúra, mint olyan, a nyelven túl egyszerűen nincs is.

Özoguz ezután azt is elővette, hogy a német történelem legfőbb alakítója és motiválója a sokféleség, ezért nem kell félni ettől a jövőben sem.

Az integrációs miniszter merész kijelentései természetesen kiverték a biztosítékot. Az AfD listavezető politikusa szerint Özoguznak nincs helye a német politikában, sőt a baloldali tárcavezetőt "vissza kéne vinni Törökországba mint hulladékot". Ezen a kijelentésen viszont  a "politikai korrektség" pártján álló pártok akadtak ki.

Ha más nem is, Aydan Özoguz származása és családja sok mindenre választ adhat.

A szülők vendégmunkásként érkeztek Németországba, még az ötvenes évek idején. A szülők nem tartották fontosnak a vallásos nevelést, de a taníttatást komolyan vették. A szocdem politikus például nyelvi szakon végzett, két bátyjából pedig mérnök lett. Aydan német állampolgárhoz ment férjhez, és lett egy Hanna nevű lányuk. Testvéreik viszont más útra léptek. A baloldali tárcavezető idősebbik fivére egy ideig az evangélikus egyház felé kacsintgatott, majd egy váratlan fordulattal az iráni Homeini ajatollah rajongója és síita lett. Hasonló utat járt be négy évvel fiatalabb testvére is.

A két fivér alapított egy Muslim Markt nevű honlapot, amely "segít összehozni a hozzájuk hasonlóan gondolkodókat", és ellátja őket antiszemita, kirekesztő írásokkal.

Végül mindezt olyan sikerrel csinálják, hogy még a német titkosszolgálatok is nagy figyelemmel követik a tevékenységüket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére