Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A német gyerekcsatornán bemutatott "példaértékû" migráns a radikális iszlámot támogatja

Tóth Dalma

2018.01.19. 17:28

Kiderült, hogy az államilag finanszírozott német tévécsatornán, a Kikán egy olyan szíriai migránst propagáltak, aki szimpatizál a radikális iszlámmal.
BERLIN, 17:28

Kiderült, hogy az államilag finanszírozott német tévécsatornán, a Kikán egy olyan szíriai migránst propagáltak, aki szimpatizál a radikális iszlámmal.

Ahogy mi is írtunk róla, a gyerekcsatornán Malvina, Diaa és szerelem címmel vetítettek le egy dokumentumfilmet, amelyben egy német lány és egy szíriai migráns szerelmét mutatták be.

A filmből kiderült, hogy a lánynak barátja kérésére testet elfedő ruhákat kell hordania, nem eszik disznóhúst, valamint nem ölelhet meg más fiúkat. Hidzsábot azonban nem hajlandó hordani, ami "irritálja" az arab fiút. Diaa reméli, hogy minél előbb feleségül veheti Malvinát, hogy az övé legyen.

A dokumentumfilm többek között azért verte ki a biztosítékot, mert kiderült, hogy a szír migráns valójában nem 17 éves, mint ahogy a tévécsatorna beállította és a Diaa csak a beceneve, igazából Mohamednek hívják. A téma azért érinti érzékenyen a németeket, mert az elmúlt időszakban több olyan gyilkosságra vagy gyilkossági kísérletre került sor, amelyben egy férfi migráns meg akarta vagy meg is ölte a német barátnőjét.

Most kiderült, honnan származnak Diaa konzervatív nézetei.

A Kronen Zeitung információi szerint a szíriai migráns számos olyan bejegyzést kedvelt és osztott meg, amelyek a radikális iszlám hitszónoktól, Pierre Vogeltől származnak.

Diaa még el is akart utazni Vogellel Mekkába, hogy ott a még radikálisabb hitszónokkal, Abul Baraa-val találkozhasson. A hitszónok dicséretre méltó dolognak tartja a nők nemi szervének megcsonkítását, a nőket tárgynak tekinti, és arra szólította fel a férfiakat, hogy vegyék feleségül a rokonaikat. Visszamaradott, Európa-ellenes nézeteit iszlám szentírásokkal támasztja alá.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére