Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A német belügyminisztert jobban érdekli az LMBTQ-mozgalom, mint a bűnözés visszaszorítása

888.hu

2022.04.21. 21:00

Az infláció évtizedes rekordot dönt, az illegális migráció ismét elérte Európát, és egyre csak növekszik a migrációs hátterű bűncselekmények száma az országban, a belügyminiszter azonban ezeknél fontosabbnak tartja az LMBTQ-mozgalom törekvéseinek érvényesítését és a jobboldali nézetek visszaszorítását.

 

Egyre komolyabb problémákkal néz szembe a néhány hónapja felállt német kormánykoalíció. A Német Szociáldemokrata Pártból (SPD), a Zöldekből és a Szabad Demokrata Pártból (FDP) álló szövetségi kabinet már az első napján a koronavírus-járványt követő gazdasági válság közepén találta magát. A károkat azóta még enyhíteni sem sikerült Olaf Scholz kormányának, az infláció negyven éves rekordot döntött márciusban, amikor 7,3 százalékra ugrott a februári 5,1 százalékról. A kormány egyelőre semmilyen intézkedést nem hozott, amivel érdemben segítené az embereket.

 

A gazdasági válság mellett az új illegális migrációs hullám is fejtörést okozhatna a német kabinetnek, elsősorban Nancy Faeser szövetségi belügyminiszternek. Csakhogy a tárcavezető eddig semmit nem tett azért, hogy az illegális határátlépéseket megakadályozza, vagy legalább ellenőrzés alatt tartsa a bevándorlókat.

Sőt, Faeser azt tervezi, hogy folytatja a migránsok befogadását Németországban és Európában egyaránt.

 

A tárcavezető ugyanis nemrég azt közölte, hogy egy olyan nemzetközi koalíción dolgozik, amelyben a tagok elfogadják és támogatják a migránsok befogadását.

Egy ilyen koalíció irányt mutathatna és elindíthatná az európai menekültügyi rendszer továbbfejlesztését. A fehérorosz határon kialakult helyzet például megmutatta, hogy az Európai Uniónak hatékony és válságálló menekültügyi rendszerre van szüksége.”

– jelentette ki a német belügyminiszter.

 

Ahogy arról V4NA is beszámolt korábban, az ellenőrizetlen és illegális migrációs hullámnak köszönhető, hogy Németországban egyre több a migrációs hátterű bűncselekmények száma. A nemi erőszakkal gyanúsított külföldiek aránya 35 százalékról 42,4 százalékra emelkedett. A feltételezett elkövetők többnyire törökök, afgánok és szíriaiak voltak – igaz, ez a folyamat már az előző, Merkel-kormányok idején kezdődött.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére