Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A német belügyminiszter elismerte, hogy a migránsok miatt nõtt a németek elleni gyûlölet

Tóth Dalma

2018.03.07. 22:00

Egy felmérés szerint a németek úgy érzik, hogy a fõvárosban nõtt a bûnözés és Berlin a rettegés helyévé változott. A német belügyminiszter erre pedig csak annyit reagált, hogy van alapja a félelemnek.
BERLIN, 22:00

Egy felmérés szerint a németek úgy érzik, hogy a fővárosban nőtt a bűnözés és Berlin a rettegés helyévé változott. A német belügyminiszter erre pedig csak annyit reagált, hogy van alapja a félelemnek.

Andreas Geisel elmondta, hogy tud a németek elleni gyűlölet növekedéséről. Hozzátette, hogy a jelenség nem mindennapos, de helytelen lenne eltitkolni, hiszen egyre gyakoribb.

Szerencsére Geiselnek van ötlete, hogy mit tehetnének a jelenség ellen. Azonban újat nem nagyon tudott ezzel kapcsolatosan mondani, hiszen szerinte a kulcs az integráció. Szerinte minden migránsnak többek között német- és etikakurzusokat kell tartani.

A belügyminiszter a Tagesspiegel azon riportjára reagált, amelyben az állt, hogy sok berlini úgy érzi, a városban megnőtt az agresszió és a félelemérzet, aminek köze van a migránsokhoz.

A cikkben megjegyezték, hogy több nőt zaklatnak az öltözködése miatt, a parkokban bokrokhoz hívják őket.

A fiatal arab férfiak számára pedig már a mindennapi dolgok közé tartoznak a kisebb bűncselekmények, amelyeket nyugodt szívvel követnek el, mivel a rendőrség nem igazán tud mit tenni ellenük. Problémát okoz, hogy a rendőrség nem tudja a jogkörét érvényesíteni az olyan, többségében migránsok lakta területeken, mint például a Neukölln kerületbeli Hermannplatz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére