Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A német belügyminiszter elismerte, hogy a migránsok miatt nõtt a németek elleni gyûlölet

Tóth Dalma

2018.03.07. 22:00

Egy felmérés szerint a németek úgy érzik, hogy a fõvárosban nõtt a bûnözés és Berlin a rettegés helyévé változott. A német belügyminiszter erre pedig csak annyit reagált, hogy van alapja a félelemnek.
BERLIN, 22:00

Egy felmérés szerint a németek úgy érzik, hogy a fővárosban nőtt a bűnözés és Berlin a rettegés helyévé változott. A német belügyminiszter erre pedig csak annyit reagált, hogy van alapja a félelemnek.

Andreas Geisel elmondta, hogy tud a németek elleni gyűlölet növekedéséről. Hozzátette, hogy a jelenség nem mindennapos, de helytelen lenne eltitkolni, hiszen egyre gyakoribb.

Szerencsére Geiselnek van ötlete, hogy mit tehetnének a jelenség ellen. Azonban újat nem nagyon tudott ezzel kapcsolatosan mondani, hiszen szerinte a kulcs az integráció. Szerinte minden migránsnak többek között német- és etikakurzusokat kell tartani.

A belügyminiszter a Tagesspiegel azon riportjára reagált, amelyben az állt, hogy sok berlini úgy érzi, a városban megnőtt az agresszió és a félelemérzet, aminek köze van a migránsokhoz.

A cikkben megjegyezték, hogy több nőt zaklatnak az öltözködése miatt, a parkokban bokrokhoz hívják őket.

A fiatal arab férfiak számára pedig már a mindennapi dolgok közé tartoznak a kisebb bűncselekmények, amelyeket nyugodt szívvel követnek el, mivel a rendőrség nem igazán tud mit tenni ellenük. Problémát okoz, hogy a rendőrség nem tudja a jogkörét érvényesíteni az olyan, többségében migránsok lakta területeken, mint például a Neukölln kerületbeli Hermannplatz.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Így üzenték meg a magyarok 1989-ben: szabadságot akarnak

Harminc éves a magyar szabadság. Nagy Imre 1989. június 16-i újratemetése volt az utolsó szög a kommunista rezsim koporsójában, a gyásszertartáson több tízezer ember vett részt. | GALÉRIA

Isten éltesse az apákat!

Június harmadik vasárnapján, azaz idén június 16-án ünnepeljük az apák napját. Isten éltesse őket!

The speech that put Viktor Orbán on the map of politics

The speech that put Viktor Orbán on the map of politics

Thirty years ago, on this day, Imre Nagy, the communist Prime Minister of the era and one of the few who understood that Hungarians had enough of the Soviet rule, was rehabilitated and reburied with full honours. Viktor Orbán’s speech at Imre Nagy’s reburial became a symbol of what Orbán has been standing for these past 30 years and played a key role in the collapse of the Stalinist regime.

Harminc éve tart a rendszerváltó harc

Harminc éve tart a rendszerváltó harc

Ma ugyanazok a baloldaliak mondják azt, hogy Európai Egyesült Államokra van szükség, akik 30 évvel ezelőtt még a Szovjetunióban hittek. A rendszerváltás árulói pedig már harminc évvel ezelőtt is ugyanazok a liberálisok voltak, akik akkor és ma is Soros ideáinak a legelkötelezettebb hívei.

Bogár László: „annyi volt a rendszerváltás, mint Aliz, a guminő”

Bogár László: „annyi volt a rendszerváltás, mint Aliz, a guminő”

Rendhagyó beszélgetés Bogár László közgazdásszal a rendszerváltozás nevű folyamatról, arról, hogy hogy is ment ez harminc éve, és még azelőtt; arról, hogy mi is az a szocializmus; hogy hogyan szorított kést az SZDSZ az MDF-esek torkához, és hogy mi volt a jelentősége Orbán Viktor harminc évvel ezelőtti beszédének.

Így emlékezett Orbán Viktor Nagy Imrére

Hivatalos Facebook oldalán közzétett videójában rótta le kegyeletét Nagy Imre, Magyarország miniszterelnöke előtt Orbán Viktor.

Harminc éves a magyar rendszerváltás

Harminc éves a magyar rendszerváltás

Infovideóban foglaltuk össze a lényeget.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére