Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A muszlimok miatt nem ünnepelhetnek mostantól pezsgővel az angol FA-kupa nyertesei

Sümeghi Lóránt

2019.04.25. 16:28

A világ legrégebbi labdarúgó-versenysorozatának, az angol FA-kupának gyõztesei mostantól nem ünnepelhetnek többet pezsgõvel, miután a muszlim focistákra való tekintettel az angol labdarúgó-szövetség (FA) az inkluzivitás jegyében betiltotta az évtizedek óta élõ hagyományt.

Hiába alapították meg a világon először, 1872-ben a szigetország második legrangosabb labdarúgó-sorozatát, a politikai korrektség jegyében bármire képes a jelenlegi globalista, bevándorláspárti elit, ha a muszlimoknak való behódolás a kérdés. Éppen ezért döntött úgy az angol labdarúgó-szövetség (Football Association), hogy az eddigi gyakorlattal szembemenve

a győztesek a kupa átvételét követően már nem kaphatnak egy láda pezsgőt, mivel az sértené az iszlám vallású játékosokat.

Anas Altikriti, a Brit Muzulmán Szövetség vezetője üdvözölte a döntést, majd kifejtette, hogy

ez egy nagyszerű kezdeményezés, mellyel mindenki számára nyitottabbá tették a játékot és annak szellemiségét."

Mint ismert, az iszlám vallás szigorúan tiltja nemcsak az alkohol fogyasztását, hanem annak reklámozását, vagy az azzal való érintkezést is. Hogy ezt mennyire komolyan veszik, hűen érzékelteti Nicolas Sarkozy egykori francia elnök esete Núri el-Máliki volt iraki miniszterelnökkel, aki azért mondott le egy hivatalos ebédmeghívást Franciaországban, mert nem akarta, hogy a menüben francia borkülönlegességek is szerepeljenek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére