Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A muszlim hatalomátvételrõl írt könyvet imádják a németek

Pörge Béla

2018.09.16. 09:38

Thilo Sarrazin legújabb mûve nagy vihart kavar(t) Németországban.

Thilo Sarrazin az egyik legismertebb és legnépszerűbb író Németországban. Korábban politizált, az SPD-nek máig a tagja, foglalkozása pedig közgazdász. Ezek ellenére nyíltan és meglehetősen bátran ír a bevándorlási válságról és arról, hogy szerinte az iszlám lassan, de biztosan átveszi a hatalmat Európában.

Legújabb könyve, az „Ellenséges hatalomátvétel”, az iszlám vallás európai térnyeréséről, és az azzal járó társadalmi konfliktusokról szól. A mű megjelenése előtt is botrányt kavart, először nem is akarták kiadni, mert túl érzékeny témáról szól.

Sarrazin néhány napja hosszú interjút adott az osztrák Kronen Zeitung című lapnak. Az interjú szemlézésében kiemeltük, hogy Sarrazin szerint a Németországban, Ausztriában és az Európában élő muszlimok 50-90 százaléka az iszlám szó szerinti interpretációjának a követője, és valóban fundamentalista.

Érdekesség, hogy bár többen is mondták a szerzőnek párttársai közül, hogy nem hajlandóak elolvasni új könyvét, a mű nagyon népszerű Németországban. Pár nap alatt bestseller lett belőle, a könyveladási listákat pedig már ez a mű vezeti.

A mainstream média nagyja természetesen elhallgatja az egészet, vagy pedig ha esetleg mégis megemlítik, csak negatív kritika képzelhető el róla. A Deutsche Welle így foglalta össze a könyvről alkotott véleményét:

előítéleteken alapuló torzított képet ad a világról."

Az Amazonon ötből 4,3-as értékelést kapott a könyv.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére