Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"A multikulti hibája, hogy Németországban létrejöhettek a no-go zónák"

Bokor Gábor

2019.03.10. 21:30

Ralph Ghadban, a németországi iszlamizációt és migrációt kutató szakember szerint a multikulti ideológia hibája, hogy a német fõváros egyes részeit arab bandák uralják és emiatt a hibás ideológia miatt jöhettek létre a no-go zónák.

Ralph Ghadban egy hosszú interjúban értekezett arról, mekkora probléma, hogy Berlinben arabokból álló utcai bandák jöhettek létre, amelyek sok helyen már át is vették a hatalmat, no-go zónákat hoztak létre. 

Ez a multikulturalizmus hibája"

– szögezte le a kutató, aki szerint a Kottbusser Tor, a Tiergarten és Neukölln mára rendkívül veszélyes lett. 

A berlini rendőrség attól fél, hogy az arab migránsbandák háborút indítanak

A hatóságok attól félnek, hogy az egymással versengő bűnszövetkezetek közti véres összetűzések egyre gyakoribbakká válnak.

A libanoni születésű szakértő elmondta, hogy ezekben a negyedekben gyakran a rendőröket is megtámadják a bandák, a rendőrnőket pedig rendszeresen inzultálják. 

A hatóság emberei rengeteg panaszt nyújtottak már be amiatt, hogy az utcákat uraló arab bandák olyanokat mondanak nekik, mint a "tudjuk, hol laksz" vagy a "tudjuk, merre jár a gyereked iskolába". A migrációkutató elmondta, hogy évtizedek óta jelen vannak Németországban az arabokból álló klánok és erről a multikulturalizmus tehet, hiszen ez lehetővé tette számukra, hogy megerősödjenek és olyan hatalomhoz jussanak, mint ami ma a kezükben van. 

Német hétköznapok: virágzik a bűnözés Berlin "nemlétező" no-go zónájában

Durva dolgokra derült fény a rendőrségi statisztikából a német fővárosban található Alexanderplatzcal kapcsolatban.

Amikor a klánokról beszélünk, elsősorban a mhallamiyei kurd csoportra gondolunk. Õk a '70-es évek közepén jöttek Németországba Libanonból"

– mondta a szakértő, aki szerint az általuk vezetett csoportok másképp működnek, mint a többi alvilági banda, ugyanis rendkívül összetartóak, nagyon erősek a rokoni szálak, főbenjáró bűn egymást beköpni, így nagyon nehéz dolga van a bíróságoknak, ha be akarnak valamit bizonyítani, ugyanis ezek a bandatagok soha nem fognak vallani. 

A bíróságon mindenki csendben van, egy szót sem szólnak"

– mesélte Ghadban.

Berlinben negyven éve létrejöttek a párhuzamos társadalmak, a helyzet azonban most lett kritikus

amerika, london, párizs arab, migráns, bevándorlás, isis, iszlám állam, veszély, terror, terrortámadás, radikális, iszlám, toborzás, bevándorló, tag, banda, utca, háború, berlin 2018. december 19. 22:00 Berlin már most is a bűn városa, azonban a helyzet a nagy bevándorlási válság óta csak rosszabb lett.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére