Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

Horváth Tamás

2018.09.21. 21:10

Az eddigi legnagyobb szilveszteri-szülinapi migránspartit Kölnben tartották 2015 és 2016 fordulóján.

Nemcsak a várakozásokkal teli új esztendőt, de a születésnapját is megünnepelheti január elsején több mint 200 ezer – a határokhoz papírok nélkül érkezett – bevándorló Németországban.

Egy AfD-politikus kérdésére válaszolva hozott nyilvánosságra érdekes adatokat a német belügyminisztérium. Ezek az információk új megvilágításába helyezik a 2015. szilveszter estéről másnap virradóra történt kölni eseményeket is.

Nem vitás, hogy a harmadik világból érkezett „humán erőforrások” csak azért molesztálták tömegesen a német nőket Kölnben, mert az újév mellet saját születésnapjukat is volt okuk megünnepelni.

Az irreálisan sok január elsejei "világra jövetelnek" egyébként van ésszerű magyarázata. Minden menedékkérőt, aki személyazonosságát igazoló papírok nélkül érkezik Németországba, január elsejére „anyakönyveztetnek” a hatóságok. Így állhatott elő az az abszurd helyzet, hogy a 2014 és idén július elseje között érkezettek közül már 207 347 migráns kapott január elsejei születésnapot.

Mivel ezek a bevándorlók dokumentumok nélkül érkeztek, a származási helyük is ismeretlen, így pedig a kitoloncolásuk is komplikáltabbá válik, amennyiben a menedékkérelmüket végül elutasítják a német hatóságok.

Igaz, az arányok akkor sem sokkal jobbak, ha ismert a küldő ország. 2018 első hat hónapjában az Afrikából érkezett menedékkérők 86 százalékának utasították el a kérelmét, de csak 11 százalékukat sikerült hazaküldeni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Donáth Gyurcsánynak: nem Orbán bukására kell készülni, „dolgozni kell”

Donáth Gyurcsánynak: nem Orbán bukására kell készülni, „dolgozni kell”

Donáth Anna, a Momentum éppen babát váró exelnöke, EP-képviselője valamitől hirtelen megigazult. Keményen beszólt a hetek óta az embereket a szerinte küszöbön álló kormányváltással hitegető Gyurcsánynak, aki napról napra – minden alap nélküli – a „készülünk” dumával hergeli a népet.

Oroszország energiaexport-bevétele 38 százalékkal nőhet az idén

Oroszország idei energiaexport-bevétele 337,5 milliárd dollár lehet, 38 százalékkal meghaladva a tavalyit, miután emelkedett az olajkivitele, ami párosult a magasabb gázárakkal – áll az orosz gazdaságfejlesztési minisztérium jelentésében, amelyet a Reuters szerzett meg.

Cannabisfüsttel a demokrácia felé és a nővérke lehet pasi is

Cannabisfüsttel a demokrácia felé és a nővérke lehet pasi is

A zöldek egyik nagy választási ígérete a legális spangli volt. Sokan várták, hogy hasonlóan, mint az USA több államában, Németországban sem számítson bűncselekménynek a marihuánás cigaretta élvezete. „Bevezetjük a kannabiszt a felnőttek élvezeti cikkjeként és külön, erre kijelölt üzletekben fogjuk árusítani” – hangzott el több politikus szájából. Ám az ügy jócskán csúszásban van és elképzelhető, hogy csak 2023-ra realizálható.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére