Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Migránsok követik el a legtöbb csoportos nemi erőszakot Németországban

888.hu

2021.09.08. 07:40

Az Észak-Rajna-Vesztfália belügyminisztériuma által közzétett hivatalos bűnügyi adatokból kiderül, hogy a tartományban a regisztrált csoportos nemi erőszakok közel felét külföldiek és migránsok követik el, akik a lakosság mintegy 14,8 százalékát teszik ki.

 

Miután az Alternatíva Németországért (AfD) párt parlamenti frakciója szorgalmazta a statisztikák nyilvánosságra hozatalát, kiderült, hogy a szövetségi tartományban

a csoportos nemi erőszakok 45,76 százalékát nem őshonos külföldiek követték el.

A csoportos nemi erőszakkal kapcsolatos ügyekben megnevezett 236 gyanúsított közül 108-an nem németek voltak – írta a Summit News.

2020-ban Észak-Rajna-Vesztfália szövetségi tartományban a hatóságok összesen 115 csoportos nemi erőszakot regisztráltak, idén a számok kissé emelkedtek, a belügyminisztérium adatai szerint az év első felében már 66 ilyen esetet jegyeztek fel”

– számolt be az RMX News. A 66 csoportos nemi erőszakban 142 gyanúsított vett részt, akik közül 55-nek nincs német útlevele (38,73 százalék), közülük pedig 15-en a bevándorlóként meghatározott csoportba tartoznak.

A Szövetségi Bűnügyi Hivatal (BKA) statisztikái szerint országosan hasonló a kép:

a nemi erőszakkal gyanúsítottak mintegy fele „külföldi”, bár ez a csoport a lakosságnak csak a 13,7 százalékát teszi ki.

Németország azóta küzd a megugró bűnözési mutatókkal, hogy a 2015-ös „menekültválságot” követően hozzávetőleg egymillió illegális bevándorlót engedett be az országba. Amint arról a Reuters beszámolt:

Az erőszakos bűncselekmények 2015 és 2016 között mintegy 10 százalékkal emelkedtek, derült ki egy tanulmányból.”

A szexuális támadások száma is jelentősen nőtt, ki lehetne emelni a 2015 szilveszterén történteket, amikor több mint ezer nőt molesztáltak főként észak-afrikai migránsok.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére