Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A migránsok kitoloncolását sürgeti a svéd rendőrség a megnövekedett bűnözés miatt

888.hu

2022.08.26. 16:40

A kitoloncolás némileg befolyásolhatja a svédországi bűnözés szintjét, különösen a halálos lövöldözések esetében, mivel az ilyen gyilkosságokban érintett gyanúsítottak közül Svédországban tízből közel kilenc valamilyen migrációs háttérrel rendelkezik.

 

Egy svédországi rendőrök körében végzett felmérésből kiderült, hogy a rendőrök többsége azt szeretné, ha a kormány több külföldi bűnözőt toloncolna ki, és eltörölné a börtönbüntetések kedvezményeit.

A felmérés, amelyet a Svéd Rendőrszakszervezet megbízásából a NOVUS cég végzett, megállapította, hogy a rendőrök nagy többsége, 64 százaléka egyetértett azzal, hogy a kormánynak fokoznia kellene a külföldi bűnözők kitoloncolását.

A rendőrök 66 százaléka mondta azt, hogy el akarja törölni az automatikus szabadlábra helyezést, miután a rabok letöltötték büntetésük kétharmadát, 64 százalék pedig meg akar szabadulni a fiatalabb bűnözők büntetésére vonatkozó „fiatalkori kedvezmények„-től – írja az Aftonbladet című újság.

 

 

Azt látjuk, hogy a politikusoktól sok büntetőpolitikai javaslat érkezik. Akkor fontosnak tartjuk, hogy meghallgassák a szakmát, a rendőröket, akik a forráshiány és az egyre összetettebb bűnözés alakulása ellenére is a biztonságosabb társadalom megteremtésén dolgoznak”

 

– mondta Lena Nitz, a rendőrszakszervezet vezetője.

Tagjaink frusztráltak, hogy önök egyszerre látnak súlyos bűnözőket, de tömeges bűncselekményeket tömegesen elkövetőket is, ha úgy tetszik, akik hamarosan ismét az utcán lesznek„ – tette hozzá Nitz.

 

A közelmúltban a svéd hatóságok közül sokan elismerték, hogy kapcsolat van a migráció és a bűnözés között,

 

Erik Nord göteborgi rendőrfőnök tavaly a migrációt hozta összefüggésbe a halálos lövöldözésekkel.

 

 

Ma már nem titok, hogy a lövöldözésekkel és robbantásokkal járó bandás és hálózati bűnözés problémájának nagy része az elmúlt évtizedekben Svédországba irányuló migrációval függ össze. Ha az embernek – hozzám hasonlóan – lehetősége van arra, hogy egyéni szinten kövesse az ügyeket, akkor azt látja, hogy gyakorlatilag mindenki, aki lövöldözik vagy akit bandakonfliktusokban lelőnek, a Balkánról, a Közel-Keletről, Észak- vagy Kelet-Afrikából származik ”

 

– ismerte el Nord.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére