Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A migránsok kitoloncolását sürgeti a svéd rendőrség a megnövekedett bűnözés miatt

888.hu

2022.08.26. 16:40

A kitoloncolás némileg befolyásolhatja a svédországi bűnözés szintjét, különösen a halálos lövöldözések esetében, mivel az ilyen gyilkosságokban érintett gyanúsítottak közül Svédországban tízből közel kilenc valamilyen migrációs háttérrel rendelkezik.

 

Egy svédországi rendőrök körében végzett felmérésből kiderült, hogy a rendőrök többsége azt szeretné, ha a kormány több külföldi bűnözőt toloncolna ki, és eltörölné a börtönbüntetések kedvezményeit.

A felmérés, amelyet a Svéd Rendőrszakszervezet megbízásából a NOVUS cég végzett, megállapította, hogy a rendőrök nagy többsége, 64 százaléka egyetértett azzal, hogy a kormánynak fokoznia kellene a külföldi bűnözők kitoloncolását.

A rendőrök 66 százaléka mondta azt, hogy el akarja törölni az automatikus szabadlábra helyezést, miután a rabok letöltötték büntetésük kétharmadát, 64 százalék pedig meg akar szabadulni a fiatalabb bűnözők büntetésére vonatkozó „fiatalkori kedvezmények„-től – írja az Aftonbladet című újság.

 

 

Azt látjuk, hogy a politikusoktól sok büntetőpolitikai javaslat érkezik. Akkor fontosnak tartjuk, hogy meghallgassák a szakmát, a rendőröket, akik a forráshiány és az egyre összetettebb bűnözés alakulása ellenére is a biztonságosabb társadalom megteremtésén dolgoznak”

 

– mondta Lena Nitz, a rendőrszakszervezet vezetője.

Tagjaink frusztráltak, hogy önök egyszerre látnak súlyos bűnözőket, de tömeges bűncselekményeket tömegesen elkövetőket is, ha úgy tetszik, akik hamarosan ismét az utcán lesznek„ – tette hozzá Nitz.

 

A közelmúltban a svéd hatóságok közül sokan elismerték, hogy kapcsolat van a migráció és a bűnözés között,

 

Erik Nord göteborgi rendőrfőnök tavaly a migrációt hozta összefüggésbe a halálos lövöldözésekkel.

 

 

Ma már nem titok, hogy a lövöldözésekkel és robbantásokkal járó bandás és hálózati bűnözés problémájának nagy része az elmúlt évtizedekben Svédországba irányuló migrációval függ össze. Ha az embernek – hozzám hasonlóan – lehetősége van arra, hogy egyéni szinten kövesse az ügyeket, akkor azt látja, hogy gyakorlatilag mindenki, aki lövöldözik vagy akit bandakonfliktusokban lelőnek, a Balkánról, a Közel-Keletről, Észak- vagy Kelet-Afrikából származik ”

 

– ismerte el Nord.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Lizzo szerint a popzene „eredendően rasszista”

Lizzo állítja, hogy a műfajt azért hozták létre, hogy a fekete művészeket elkülönítsék a mainstream zenétől és „gettósítsák” őket olyan műfajokban, mint az R&B.

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Óriási mázlija van a Demokratikus Koalíciónak, hogy nincs kormányon. Gyurcsány ugyanis a krízishelyzetet megoldani nem tudná. Ami rosszabb, nem is akarná, hiszen éppen azokat támogatja, akik ezt a szankciókkal előidézték. A képességhiányos baloldalnak ideális helyzet, hogy így, teli szájjal hergelhet a kormány ellen, miközben ígérget fűt-fát az embereknek, mondván, ha ők lennének hatalmon, akkor itt lenne a tejjel-mézzel folyó Kánaán.

Szivárványos zászlóval futott be a pályára egy aktivista a vb-mérkőzés alatt

Az aktivista egy kék pólót viselt, amelynek elején egy „Mentsük meg Ukrajnát”, a hátán pedig egy „Tisztelet az iráni nőknek” felirat volt.

Orbán Viktor: 2023-ban 290 milliárd forinttal támogatják a Széchenyi Kártya Programot

Orbán Viktor: 2023-ban 290 milliárd forinttal támogatják a Széchenyi Kártya Programot

A következő évben 290 milliárddal fogják támogatni a költségvetésből a Széchenyi Kártya Programot, amelyet az idén 130 milliárd forinttal támogattak – mondta el Orbán Viktor miniszterelnök kedden Budapesten.

Karácsonyék hallgatnak

Karácsonyék hallgatnak

A baloldal választási kampányát 3 milliárd forinttal az Egyesült Államokból finanszírozták. Ez olyan mértékű botrány, aminél normális esetben nem csupán politikusként kellene megbukniuk, hanem vezetőszáron kéne sétálgatniuk.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére