Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A migránsok amnesztiájához kötik az infrastruktúra törvény elfogadását a demokraták

Ányos Miklós

2021.08.13. 17:30

Szélsőbalos demokraták figyelmeztették a törvényhozókat, hogy blokkolni fogják az úgynevezett kétpárti infrastruktúráról szóló törvényjavaslatot, ha nem fogadják el több millió illegális bevándorló amnesztiáját a Kongresszusban.

A progresszív demokraták azt mondták, hogy mindaddig ellenzik a törvényjavaslatot, amíg a mérsékelt demokrata és republikánus szenátorok is ellenzik a 3,5 billió dolláros költségvetési határozat elfogadását, ami magában foglalja az illegális bevándorlók amnesztiáját.

Az amnesztia körülbelül 107 milliárd dollárba kerülne az amerikai adófizetőknek, bár a nemzet dolgozó- és középosztályának leszorított és kieső bérének költsége valószínűleg jelentősen megnövelné ezt a becslést.

Az amnesztia elfogadása esetén, több millió újonnan legalizált külföldi munkavállalóval felfújnák az amerikai munkaerőpiacot, amivel közel 16 millió amerikai maradna munkanélküli, akik mindannyian teljes munkaidős állást szeretnének.

További 4,6 millió amerikai lenne alul foglalkoztatott, szintén teljes munkaidős állás igényével.

Már a jelenlegi bevándorlási szintek is nyomást gyakorolnak az Egyesült Államok béreire, miközben mintegy 500 milliárd dollár vagyont vesznek el az amerikai dolgozóktól és a középosztálytól a munkáltatók az újonnan érkezőknek – állapította meg a Nemzeti Tudományos, Mérnöki és Orvostudományi Akadémia kutatása.

A Kongresszusi Költségvetési Hivatal (CBO) többször is megállapította, hogy az illegális bevándorlók amnesztiája nettó adóelvonást jelentene az amerikai adófizetőknek, miközben csökkenti az amerikai béreket.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Izraeli kémhálózat tagjait fogták el Iránban

Iránban izraeli kémhálózatot lepleztek le, amelynek tagjait a Forradalmi Gárda emberei elfogták – közölte vasárnap a félhivatalos ISNA iráni hírügynökség.

Megújult a Néprajzi Múzeum, egy román szenátor provokálta Novák Katalint

Megújult a Néprajzi Múzeum, egy román szenátor provokálta Novák Katalint

Átadták a Városligetben a díjnyertes Néprajzi Múzeumot, Gyulafehérváron provokálták a magyar köztársasági elnököt.

Ilyen lett az új Néprajzi Múzeum világszínvonalú épülete – KÉPEK

Ilyen lett az új Néprajzi Múzeum világszínvonalú épülete – KÉPEK

Világszínvonalú új otthont kapott a Liget Budapest projektnek köszönhetően a Néprajzi Múzeum, amelynek a Városliget szélén megvalósult új épületét hétfő délutántól vehetik birtokba a látogatók.

Orbán Viktor: „Magyarnak lenni jó”

Orbán Viktor: „Magyarnak lenni jó”

Magyarnak lenni jó! – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Néprajzi Múzeum új, városligeti épületének vasárnapi ünnepélyes átadóján.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére