Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A migránsbandák támadásai miatt nem áll meg a vonat két svéd városban

888.hu

2021.02.09. 21:00

A sorozatos támadásoknak és atrocitásoknak köszönhetően inkább nem állnak meg Kumla és Hallsberg városában a svéd vasúttársaság járatai.

„Komoly közrendi problémák” miatt felfüggesztené a vonatforgalmat két megállóban is a svéd állami vasúttársaság. A társaság üzleti managere, Jan Kyrk úgy fogalmazott, hogy a Kumla és Hallsberg városok megállóiban tapasztalt közrendi problémák már a vonatokra is átterjedtek, ezért vállalat végső soron dönthet úgy, hogy nem engedi megállni a járatokat ezekben a megállókban – számolt be a V4NA.

A közbiztonsági kihívások miatt a társaság továbbá javasolta is ellenőreinek, hogy saját maguk és az utasaik biztonsága érdekében minden lehetséges atrocitás vagy fenyegető magatartás esetén azonnal hívják a rendőrséget és ne próbáljanak meg vitába szállni az agresszív utasokkal.

Karin Eldblom a hallsbergi rendőrségtől a SamhallsNytt-nek elmondta, hogy a bejelentések többek között olyan is előfordult, hogy az elkövetők arcon köpték a jegyszedőt. Ugyanakkor azt is jelezte, hogy a zaklatók pontosan tudják, hogy működik a rendőrség. Sőt ha van rendőr a vonaton, gyakran leugrálnak a kocsikról, mielőtt elkaphatnák őket.

Goods trains at Hallsberg marshalling yard in central Sweden, February 21, 2010.AFP PHOTO/SCANPIX/CONNEY SILLEN (Photo by Conny Sillen / SCANPIX SWEDEN / AFP)

 

A Kumlában élő helyiek azt is elmondták a híroldal megkeresésére, hogy a svédek már nem nagyon mennek az állomásra vagy a váróterem közelébe sem, mert nem biztonságos, ugyanis 25-30 éves korú fiatalok, bandákba verődve foglalják el ezeket a helyszíneket. A bírósági ítéletek azt is megmutatják, hogy a problémát okozó csoportok többsége afgán, eritreai és szomáliai migránsokból áll – írja az Origo.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére