Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A #MeToo-kampány arca hallgatási pénzt fizetett megerõszakolt kiskorú áldozatának

888.hu

2018.08.20. 16:00

Kiderült, hogy Asia Argento, a #MeToo-kampány egyik arca is hasonlóan cselekedett, mint az õt megerõszakoló Harvey Weinstein: áldozatának hallgatási pénzt fizetett, hogy sose derüljön ki sötét titka.

Mint kiderült, Asia Argento 2013-ban megkívánt egy akkor fiatalkorú színészt, akit meg is erőszakolt. Az esetről a New York Times írt, egy peren kívüli megállapodás dokumentumait nyilvánosságra hozva.

Argentót, az olasz rendezőnőt Jimmy Bennett perelte be. A fiatal férfi a támadás idején 17 éves volt, a nő pedig 37. Az eset Kaliforniában történt, ahol bűncselekmény 18 éven alulival szexuális aktust kezdeményezni.

Az eset 2013-ban történt, azonban Argento csak az utóbbi hónapokban fizetett a fiatal színésznek. Mint kiderült, a jelenleg 22 éves Bennett mintegy 380 ezer dollárnyi hallgatási pénzt kapott, valamint a fiatal férfi átadott olyan fényképeket is ezért cserébe, amelyen Argento és ő ágyban láthatóak.

A szív csalfa vágyai című film forgatásán találkoztak 2004-ben, a filmben anyát és fiát alakítottak. Később a filmvásznon kívül is közel kerültek egymáshoz, ám Bennett egy idő után érezte, hogy ez nincs rendben. A fiatal férfi állítása szerint az átélt traumáknak is köszönhetően évi 60 ezer dollárra apadt a keresete, míg az esetet megelőző öt évben 2,7 millió dollárt keresett.

Asia Argento volt az, aki az elsők között vallott arról, hogy Harvey Weinstein egykori hollywoodi producer szexuálisan zaklatta, megerőszakolta. Azóta kiderült, hogy a perverz producernek többtucatnyi áldozata volt, akiknek Weinstein hallgatási pénzt is fizetett. A producer ellen azóta polgári és büntetőperek is indultak.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére