Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyar határ mellett randalírozott egy afgán migráns

Pörge Béla

2017.02.03. 10:58

Egy részeg afgán randalírozott a Fertõ tó melletti kisvárosban, a járókelõket a kiérkezõ rendõrök mentették meg a komolyabb atrocitásoktól.
NEZSIDER, 10:58

Egy részeg afgán randalírozott a Fertő tó melletti kisvárosban, a járókelőket a kiérkező rendőrök mentették meg a komolyabb atrocitásoktól.

A 19 éves migráns a kismartoni menekültszállón él. A tartományi fővárosban kezdett italozni két társával, majd az afgán migráns Nezsiderben (Neusiedl am See) kötött ki, talajrészegen.

A tóparti kisváros életét igencsak felrázta a migráns. A Kronen Zeitung beszámolója szerint magából kikelve üvöltözött, majd meztelen alsótesttel rohangált. Persze amikor éppen rájött a szükség, akkor könnyített is magán.

Miután a járókelők kihívták a rendőrséget, a kiérkező egyenruhásokkal is kiabálni kezdett, szidta őket és Ausztriát is, a beszámolók szerint meglehetősen trágár stílusban.

Később a fogdában is tört-zúzott a migráns, a bútorokat megrongálta. Órákkal később nyugodott csak meg, ekkor kiengedték, a menekültszálló egyik munkatársa pedig visszavitte őt Kismartonba.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére