Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A londoni késelések többségét fiatal bevándorlók követik el

Csordás Bettina

2019.02.05. 22:18

Egy kimutatás szerint Londonban az utóbbi idõben elkövetett késeléses támadások mögött jórészt 19 év alatti fiatalok állnak. Az elkövetõk több mint háromnegyede migrációs háttérrel rendelkezik.

A londoni rendőrség napokban közzétett kimutatása szerint Anglia fővárosában az utóbbi időben elkövetett késeléses bűncselekmények majdnem felét 19 alatti, jórészt migrációs háttérrel rendelkező fiatalok követték el, 8 százalékban pedig 10 és 14 év közötti gyerekek voltak az elkövetők. 

Ade Adelekan főparancsnok szerint a számok elkeserítőek, főleg, hogy ilyen magas számban köthetők fiatalokhoz a késes bűncselekmények.

A jelentések szerint az elkövetők több mint 70 százaléka bevándorló hátterű.

A tavalyi év során a fővárosban elkövetett késes bűncselekmények száma rekordmagas volt, az előző évhez képest 15 százalékos emelkedés látszódik – számol be a Breitbart.

A londoni rendőrség elismerte, hogy a rendőröket és a fegyveres erőket folyamatosan képezni kell, azonban az utóbbi időszakban használt taktikai megoldások – mint a "Stop and Search" – hatékony megoldásnak tűnnek az ilyesfajta bűncselekmények megállítására.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a mostani vezetésnek köszönhetően Londonban a mindennapok részévé vált az erőszak.

A rendőrség adatai szerint csak a londoni metróban 43 százalékkal nőtt meg az elkövetett bűncselekmények száma azóta, hogy Sadiq Khan átvette a város vezetését. Emellett a fegyverbirtoklással kapcsolatos bűnesetek száma 125, a rablásoké pedig 80 százalékkal ugrott meg.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére