Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A liberálisok ismét Trumpot gyalázták a New York-i Pride-on

888.hu

2017.06.26. 09:28

Számtalanszor írtunk már arról, hogyan próbálják befeketíteni az amerikai elnököt a liberális hazafiak. Most egy "lágyabb" szivárványpompás tüntikén volt a sor.
NEW YORK, 09:28

Számtalanszor írtunk már arról, hogyan próbálják befeketíteni az amerikai elnököt a liberális hazafiak. Most egy "lágyabb" szivárványpompás tüntikén volt a sor.

Nemrég közöltük a Breitbart által készített listát a kilenc legocsmányabb Trump-ellenes megmozdulásról, de írtunk már Johnny Depp vagy Kathy Griffin kirohanásáról is, amelyek azonban csak kiragadott esetek voltak a sok hasonló botrány közül. Most a New York-i melegfelvonuláson történtek hasonló politikai megnyilatkozások.

A meleg büszkeség napi felvonuláson Trump-ellenes szlogeneket lehetett olvasni a transzparenseken. "Ellenállunk", "Nincsenek queer-barát rendőreink", "Cselekedjetek" – csak néhány a felirat közül. Ám voltak olyanok is, akik úgy érezték, hogy a melegfelvonuláson "Black Lives Matter" feliratú pólókat kell viselni. És persze akadtak olyanok is, akik Trump piros sapkáját felhasználva, "Make America Gay Again" felirattal jelentek meg New Yorkban.

A több tízezer felvonuló között természetesen politikusok is voltak, többek között a város polgármestere, Bill de Blasio, valamint Chuck Schumer demokrata szenátor.

Ahogy Martin Luther King Jr. fogalmazott, a történelem íve hosszú, de az igazság irányába hajlik."

– mondta a szenátor.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére