Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A liberálisok bebukták ezt is: Trump tökéletes egészségnek örvend

Tóth Dalma

2018.01.17. 19:30

A libsik Donald Trump megválasztása után egybõl negatív kampányt indítottak az újdonsült elnök ellen, és azzal vádolták, hogy õrült, nem megfelelõ az elmeállapota ahhoz, hogy ellássa a feladatát. Ezt most nagyon benézték, mert hivatalos orvosi papírok készültek arról, hogy Trump mentálisan és fizikálisan is tökéletes egészségnek örvend.
WASHINGTON, 19:30

A libsik Donald Trump megválasztása után egyből negatív kampányt indítottak az újdonsült elnök ellen, és azzal vádolták, hogy őrült, nem megfelelő az elmeállapota ahhoz, hogy ellássa a feladatát. Ezt most nagyon benézték, mert hivatalos orvosi papírok készültek arról, hogy Trump mentálisan és fizikálisan is tökéletes egészségnek örvend.

Ronny Jackson, a Fehér Ház orvosa ismertette a Trumpon múlt hét pénteken elvégzett orvosi vizsgálat eredményeit – írja az MTI. A szokatlanul hosszú, több mint egyórás sajtóértekezleten az orvos részletesen beszámolt Donald Trump egészségügyi állapotáról.

    

Trump kérésére kognitív vizsgálatot is végeztek rajta, amelyeknek célja annak feltárása volt, van-e bármiféle mentális problémája, kezdődő Alzheimer-kórja vagy szenved-e demenciában. Ehhez harminc kérdésből álló tesztet végeztettek vele, s mint Ronny Jackson elmondta: "a harmincból harmincat kiválóan oldott meg". Az orvos hangsúlyozta:

az elnök rendkívül éles eszű, mentálisan teljesen ép".

Az elnök fizikális állapotával sincsen gond, de az orvos azt javasolta Trumpnak, hogy mozogjon többet a tökéletes koleszterinszint eléréséhez.

Kiderült az is, hogy Trump kedveli a zsíros ételeket, például a sült csirkét vagy a hamburgereket, és szeret golfozni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére