Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A liberális médiát nem érdekli a kasztrálásra ítélt kisfiú ügye

Ányos Miklós

2019.10.24. 16:52

A nyilvános felháborodás ellenére a legnagyobb médiafelületek figyelmen kívül hagyják, hogy a 7 éves James apja elvesztette a csatát a bíróságon kisfia kasztrálásának megakadályozása ügyében.

Korábban írtunk Jeffrey Youngerről, aki meg akarja védeni kisfiát a kémiai kasztrálástól és a nővé alakító kezelésektől. Az ügyben gyermekelhelyezési per is folyt, és az ítélet kihirdetése óta a közösségi média felrobbant. Matt Walsh konzervatív író, publicista elindította a #protectjamesyounger hashtaget, amelynek ma már több tízezer tweetje van. Számos konzervatív média átvette a történetet, miután a LifeSiteNews beszámolt róla. A Daily Wire, a Brietbart, a Blaze, a Federalist, az American Conservative és mások is publikáltak cikkeket az ügyről. Az esetet a jelentősége ellenére a liberális média szinte teljesen figyelmen kívül hagyta.

A tárgyaláson is csak a LifeSiteNews, a Texan és az Channel One orosz hírportál volt jelen. Kim Cooks bíró – akiben korábban az apa bízott – világossá tette, hogy nem örül a média beszámolójának az esetről. Ashley StClair – akit 160 ezren követnek a Twitteren – képernyőfotókat tett közzé, amelyek azt mutatják, hogy Twitter-fiókját blokkolta Cooks és időközben a saját Twitter-fiókját is priváttá tette a bíró.

A „nemváltó” beavatkozást erőltető anya ügyvédei szintén a konzervatív média figyelmére összpontosítottak, és az apát felelőtlennek nevezték az interjúi miatt. Természetesen az apa újra megszólalt az ügyben: „Úgy gondolom, fontos, hogy az emberek tudják, mi folyik a bíróságon és az egészségügyben.”

Az eset következményei azonban nem csak ezt a családot érintik. „Nagyon komolyan aggaszt ez az eset, mert ennek köze van ahhoz, ami a társadalomban egyre hangsúlyosabbá válik, és ez a transznemű ideológia” – mondta Jill Glover szakmai tanácsadó a LifeSiteNews nevű portálnak. „Nagyon aggódunk nemcsak a kisfiú egészsége miatt, hanem más gyermekek miatt is, akik esetleg ugyanebben a nehéz helyzetben vannak. Igyekszünk felhívni a figyelmet erre. Reméljük, hogy a texasi törvényhozás a következő ülésen törvényt fog elfogadni azért, hogy a 18 év alatti gyermekek ne kaphassanak pubertásblokkolókat vagy hormonokat.”

Jelenleg az Egyesült Államokban nincs olyan állam, amely korlátozná a pubertásblokkolók vagy a nemi hormonok alkalmazását a kiskorúaknál. A törvény hiánya aggodalmakat vet fel a vallásszabadsággal, a szülői jogokkal kapcsolatban, illetve amiatt, hogy a kiskorú gyermekek nem képesek megérteni a gender-kezelések egész életen át tartó következményeit, többek közt azt, hogy sterilizálják őket.

Az apát és a kisfiút támogató petíció egyébként már 50 ezer aláíró felett jár, és egy nap alatt 25 ezerrel emelkedett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére