Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A liberális lakájmédia már az anglikán egyházat támadja

888.hu

2018.02.06. 09:28

A BCC és az egyházi elit a keresztényeket támadja, mert nem akarnak migránsokat befogadni.
LONDON, 09:28

A BCC és az egyházi elit a keresztényeket támadja, mert nem akarnak migránsokat befogadni. 

A Bristoli Egyetem kutatása szerint az anglikán vallásúak 87 százaléka szerint túl sok a migráns a szigetországban, ami természetesen felélesztette a liberálisokban szunnyadó vallásellenességet, pontosabban keresztényellenességet. A tanulmány közlése után a BCC frontális támadást intézett a keresztény angolok ellen. Sőt a műsorban felszólaló egyik vallási vezető szerint

a keresztények gondolkodását át kell formálni, hogy még több migránst akarjanak befogadni.

A BBC műsorvezetője, Dan Walker a reggeli műsorában épp a keresztény alapelvekből oktatta ki az anglikánokat, kifejtve, hogy a

kereszténység a felebaráti szeretetre épül.”

Azt sugallta, hogy a határellenőrzés támogatása és visszaállítása ellentétes a keresztény értékekkel. Majd kifejtette, hogy az egyházi vezetőknek át kell nevelniük az anglikánokat, meg kell győzniük őket a tömeges bevándorlás támogatásáról.

A hír kapcsán a londoni székhelyű Breitbart emlékezteti olvasóit Orbán Viktor kijelentéseire, mely szerint a határvédelem és a nemzeti identitás védelme mindennél fontosabb. Idézik a miniszterelnök azon mondását, mely szerint a

szeresd felebarátodat, mint magadat krisztusi parancs azt is jelenti, hogy vállaljuk és óvjuk mindazt, amik és akik vagyunk.”

Mindezt annak kapcsán mondta, hogy manapság sokan a keresztények szemére akarják vetni, hogy bár kereszténynek vallják magukat, mégsem engedik a más földrészről érkezők betelepítését Európába.

A kormányfő korábban kiemelte: “mi, európaiak – bevallva, bevallatlanul, tudottan vagy tudatlanul – Krisztus tanítása szerint berendezett kultúrában élünk”. Hozzátette: a magyarok is joggal tekinthetik magukat keresztény nemzetnek,

keresztény mivoltunk, élő hitünk megtartott ezer esztendőn át Európa közepén.”

Meg kell védenünk a keresztény kultúrát – Orbán Viktor karácsonyi üzenete

Orbán Viktor ünnepi gondolatait a Magyar Idők szombati számában is olvashatjátok. Elsőként a Magyar Idők című lapban jelentek meg az alábbi sorok, melyekkel boldog karácsonyt kívánt a miniszterelnök. "A keresztény világ nagy ünnepét, Krisztus urunk születését várjuk. A várakozás csöndjében följebb emeljük tekintetünket, eloldódunk a hétköznapi gondoktól, tágabbra nyílik a lélek horizontja.”

 

 

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Szijjártó: ismét le akarják nyomni az európai országok torkán a kötelező kvótát

Európában ismét egy olyan időszak következik, amikor növelni akarják a nyomást a bevándorlásellenes kormányokon, és újra megpróbálják az európai országok torkán lenyomni a kötelező kvótát – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Áder János is részt vesz az ENSZ klímacsúcsán

Áder János köztársasági elnök szeptember 22-26. között az Egyesült Államokba látogat, ahol részt vesz és beszédet mond az ENSZ klímacsúcsán és közgyűlésén.

A vizek városában jártunk

A vizek városában jártunk

Folyatódik Lokálpatrióta cikksorozatunk, amelyben ezúttal a Komárom-Esztergom megyei Tatára, azaz a vizek városába látogattunk, és összegyűjtöttünk nyolc helyet, ahova érdemes ellátogatni.

Németh Zsolt: mindenkit érdekeltté kell tennünk Erdély sikerében

Németh Zsolt szerint a globalista árral szemben haladva Erdélynek egy új transzilvanizmusra van szüksége, amelynek lényege Erdély szövetsége Bukaresttel és Budapesttel.

„Avanti Ragazzi di Buda” – énekelték vastaps közepette Orbán Viktornak az olaszok

„Avanti Ragazzi di Buda” – énekelték vastaps közepette Orbán Viktornak az olaszok

A magyar miniszterelnök a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) párttalálkozóján vett részt Rómában, ahol felcsendült az '56-os szabadságharcosok tiszteletére írt olasz dal is.

A svéd Zöldek legfontosabb küldetésüknek érzik, hogy ingyen lakáshoz juttassák a migránsokat

A svéd Zöldek legfontosabb küldetésüknek érzik, hogy ingyen lakáshoz juttassák a migránsokat

Jelenleg 2700 (!) migránst veszélyeztet a hajléktalanság Svédországban, mivel lejárnak a menekülteknek járó ideiglenes apartmanjaik.

Gondolatbűnözés

Gondolatbűnözés

Igen, gondolatbűnözés. És ha már ezt a szót használjuk, nem nehéz kitalálni, hogy mi más is lehetne a bűnös gondolat, mint a migráció és a befogadó társadalomtól elkülönülő muszlim párhuzamos világ elutasítása. És hol máshol lehetne, mint Franciaországban. Ahol nagyságrendileg sem tudják megmondani, hány illegális bevándorló lehet az országban. Ahonnét lényegében lehetetlen kiutasítani az illegális bevándorlókat. Persze, Franciaország.

Orbán: a baloldal be akarja hozni a migránsokat

Orbán: a baloldal be akarja hozni a migránsokat

Magyarország készen áll, hogy ahol tud, ott segítséget nyújtson Olaszországnak, így ha végre elszánja magát, hogy a határokat megvédi, segítünk, és abban is, hogy az itt lévő migránsokat hazavigyék – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) párttalálkozóján Rómában. Orbán Viktor egyúttal leszögezte: a baloldal be akarja hozni a migránsokat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére