Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A legdurvább amerikai migránsbanda levágta az emberek fejét és kivágta az áldozatok szívét

Bokor Gábor

2017.11.23. 21:28

A rendõrség legfrissebb beszámolója szerint a Donald Trump által üldözött MS-13 nevû bûnbanda tagjai rettenetes bûntetteket hajtottak végre. Az egyik áldozatukat lefejezték, majd kivágták a szívét.
WASHINGTON, 21:28

A rendőrség legfrissebb beszámolója szerint a Donald Trump által üldözött MS-13 nevű bűnbanda tagjai rettenetes bűntetteket hajtottak végre. Az egyik áldozatukat lefejezték, majd kivágták a szívét.

Újabb szörnyű gyilkosság derült ki, melyet az MS-13 tagjai követtek el. A bandát javarészt közép-amerikai bevándorlók alkotják. Ez ellen a csoport ellen hirdetett Donald Trump amerikai elnök háborút, elmondása szerint nincs helyük Amerikában. Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, az utóbbi hetekben összesen 214 bandatagot tartóztattak le, akik közül csak 16 (!) amerikai állampolgár, a külföldiek közül pedig csak öt (!!) tartózkodott legálisan az Egyesült Államokban. 

A Mongomery megyei rendőrség szerint találtak egy holttestet. A meggyilkolt áldozatot a közép-amerikaiakból álló banda ölhette meg. A szerencsétlenül járt férfit több mint száz késszúrással végezték ki.

Az ügy azután derült csak ki, hogy az egyik besúgó szólt a rendőröknek, hogy az áldozatot a Wheaton Parkba temették el.

Szakértők kiderítették, hogy a holttestet valószínűleg tavasszal temették el. A szerencsétlenül járt férfinek a fejét levágták, a szívét pedig kivették a testéből.

Az ügy első számú gyanúsítottja a 19 éves Miguel Angel Lopez-Abrego, aki fiatal kora ellenére hírhedt bandatagnak számít, különösen kegyetlen gyilkosként tartják számon.

A vád szerint a gyilkosok előre megcsinálták a sírt, az áldozatot pedig a parkba csalogatták, ahol brutálisan kivégezték. Egyelőre nem tudni, mi volt a gyilkosság indítéka, annyi azonban már kiderült, hogy hosszú ideig tervezték annak részleteit.

Az MS-13-nak körülbelül tízezer tagja van az államokban, legtöbbjük salvadori, hondurasi vagy guatemalai, majdnem mindnyájan illegálisan tartózkodnak az Egyesült Államok területén.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére