Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Las Vegas-i mészáros szeretõje semmit sem tudott a férfi terveirõl

888.hu

2017.10.05. 08:58

Nem tudta, hogy mészárlást tervez Stephen Paddock, a Las Vegas-i lövöldözés elkövetõje - közölte élettársa, Marilou Danley.
LAS VEGAS, 08:58

Nem tudta, hogy mészárlást tervez Stephen Paddock, a Las Vegas-i lövöldözés elkövetője – közölte élettársa, Marilou Danley.

Danley az ügyvédje által felolvasott közleményben azt állítja: nem tudott a mészárlás terveiről, Paddock külföldre küldte, hogy meglátogassa családját. Matthew Lombard a nyilatkozat tartalmát az FBI Los Angeles-i irodája előtt ismertette.

A nap jelentős részében a Szövetségi Nyomozó Iroda munkatársai hallgatták ki a 62 éves Danley-t, aki kedden éjjel érkezett vissza a Fülöp-szigeteken tett több mint kéthetes látogatásáról az Egyesült Államokba.

Elmondta azt is: kezdetben nagyon örült annak, hogy Paddock pénzt utalt át neki arra, hogy családjának házat vegyen a Fülöp-szigeteken, később viszont már attól tartott, élettársa szakítani akar vele. Rendőrségi források korábban nyilvánosságra hozták, hogy Stephen Paddock a tette elkövetése előtti héten százezer dollárt utalt át a Fülöp-szigetekre.

Sosem mondott vagy tett semmi olyat, tudomásom szerint, amit figyelmeztetésként érthettem volna, hogy ilyen szörnyűség fog történni”

– hangsúlyozta Danley. Sosem merült fel bennem, hogy erőszakra készülne bárki ellen – mondta. Hozzátette: Paddockot “kedves, gondoskodó, csöndes emberként” ismerte.

A hatóságok egyelőre képtelenek magyarázatot adni arra, mi vitte a 64 éves férfit arra, hogy a Mandalay Bay Hotel és Kaszinó 32. emeletén lévő szobájából tüzet nyisson egy countrykoncert nézőire, majd öngyilkosságot kövessen el. Kedden nyilvánosságra hoztak néhány – a lövöldözés idején készült – videofelvételt, amelyből kiderül, hogy Paddock a sorozatokat 9-11 perc alatt adta le. A mészárlásban 59 ember vesztette életét és több mint ötszázan megsérültek.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére