Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Óriási növekedést produkálnak az elérésben a konzervatívok Musk lépése után

888.hu

2022.04.27. 10:40

Aznap, amikor Elon Musk bejelentette a Twitter felvásárlását, ugrásszerű növekedésről számolt be több konzervatív influenszer is.

 

Az egyik legjelentősebb tényező, amely Elon Muskot a Twitter megvásárlására ösztönözte, a platformon zajló cenzúrával és a beszéd elnyomásával kapcsolatos aggodalma volt. Az elmúlt két hétben, amikor a vállalat megvásárlására tett ajánlatát erőltette, jelezte, hogy az egyik legfontosabb prioritása az lesz, hogy

visszafordítsa a nehézkes tartalom-moderálási politikát és feloldja azokat az algoritmusokat, amelyek esetleg igazságtalanul céloznak meg egyes tweeteket és fiókokat politikai nézeteik alapján.

 

A Twitteren hétfő délutántól kedd reggelig tartó változások arra utalnak, hogy a Tesla vezérigazgatójának a közösségi platform felvásárlása jól sikerült, hiszen a közösségi médiaóriás már elkezdhetett lépéseket tenni a színfalak mögött ezen aggályok kezelésére.

 

Más is úgy érzi, hogy ma eltávolították azt az algoritmust, amely elnyomta a Twitternek nem tetsző fiókokat/beszédeket?”

– kérdezte Tim Young humorista és konzervatív rovatvezető.

 

Christopher Bouzy, a Bot Sentinel közösségi médiaelemző platform alapítója szerint Ron DeSantis floridai republikánus kormányzó közel 100 ezer követőre tett szert Musk bejelentését követően. Ted Cruz szenátor (R-TX) és Jim Jordan kongresszusi képviselő (R-OH) követőinek száma is több mint 50 ezerrel nőtt.

A politikai spektrum jobb oldalán lévő más népszerű fiókok is számoltak be a követőik számának hatalmas növekedéséről. A konzervatív rapper, Zuby elmondta, hogy kevesebb mint 24 óra alatt 11 000 követőre tett szert, és hogy a posztjai sokkal nagyobb mértékű elkötelezettséget tapasztalnak.
„Hosszú idő telt el azóta, hogy az egyik tweetemnek »megengedték«, hogy elérje a 100 ezer lájkot. A fiókomat 2 éve fojtogatták.” – írta meg a Daily Wire.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére