Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A harmadik nem bevezetéséért küzdenek Németországban

Bertha László

2016.09.02. 16:48

A "harmadik nem" bevezetéséért, annak hivatalos elismeréséért nyújtott be kérelmet az alkotmánybírósághoz egy jogvédõ csoport Németországban.
KARLSRUHE, 16:48

A "harmadik nem" bevezetéséért, annak hivatalos elismeréséért nyújtott be kérelmet az alkotmánybírósághoz egy jogvédő csoport Németországban.

A Dritte Option nevű szervezet egy kampányt is elindított Németországban, hogy jogilag garantálva legyen, hogy az ember ne csak férfi vagy nő, hanem „harmadik nemű”, interszexuális lehessen.

Az interszexuálisok olyan emberek, akik a nemi szerveik alapján nem határozhatóak meg egyértelműen férfiként vagy nőként. Az interszexuálisoknak tehát egyszerre lehetnek férfi és női biológiai jellemzőik is.

A kifejezést azonban politikai mozgalmak is használják, hogy a férfi és a nő mellett egy új kategória is elfogadottá váljon, mind hivatalosan, mind pedig társadalmilag.

A német szervezet 26 éves vezetője, Vanja Leipzig elkötelezett a harmadik nem bevezetése mellett. Vanja egyébként maga is ebbe a kategóriába tartozik: születésekor lányként anyakönyvezték, azonban külsőre férfias jellemvonásokkal bír, de magát sem nőnek, sem pedig férfinak nem tartja.

(Junge Freiheit)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére