Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A hamburgi szélsõbaloldaliak csaknem 500 rendõrt sebesítettek meg

888.hu

2017.07.09. 18:58

Csaknem 500 rendõr sebesült meg a németországi Hamburgban a G20-csúccsal összefüggésben indított rendõri mûveletben a vasárnap ismertetett adatok szerint.
HAMBURG, 17:58

Csaknem 500 rendőr sebesült meg a németországi Hamburgban a G20-csúccsal összefüggésben indított rendőri műveletben a vasárnap ismertetett adatok szerint.  

Tegnap bővebben is foglalkoztunk a szélsőbaloldali és antiglobalista erőszakhullámmal, azonban a hivatalos adatok még minket is elborzasztottak. A szombaton véget ért csúcstalálkozó biztosítására indított műveletben megsebesült 476 rendőr közül sokan agyrázkódást szenvedtek, de előfordul tűzijáték okozta arcsérülés is, két helikopterpilóta pedig szemsérülést szenvedett, mert lézernyalábot irányítottak a pilótafülkére.

A rendőrök 186 embert előállítottak, 225-öt őrizetbe vettek, és kezdeményezésükre az illetékes bíróságok 37 letartóztatási parancsot adtak ki.

A legsúlyosabb zavargás idején, péntek este a Schanzenviertel nevű városrészben azért vártak órákig a kövekkel, palackokkal dobáló és gyújtogató tüntetőkkel szemben felsorakozott rohamrendőrök, mert kiderült, hogy csapdába akarják csalni őket a többi között Molotov-koktélokkal és acélgolyók kilövésére használt csúzlival felszerelt szélsőségesek, akik tetőkön rejtőztek el. Ezért bevárták, hogy helikopterről felmérjék a helyzetet és terrorelhárító egységeket hívtak segítségül.

(Ha érdekel, hogy milyen egy baloldali puccsszerű erőszakhullám, akkor kattints ide.)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére