Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A haladók szerint már felesleges gyermeket vállalni, hiszen itt vannak helyettük a migránsok

Zelenka Dóra

2018.12.27. 12:30

Egy egyetemi tanár szerint a tömeges migráció és a jövõben kiteljesedõ mesterséges intelligencia miatt nem kell a nyugati országokban jellemzõ alacsony termékenységi ráták miatt aggódni.

Az Oxfordi Egyetem tanára, Sarah Harper a The Guardianben folytatta le értekezését arról, hogy miért nem kell többé a maradi gondolkodást tükröző születési rátával foglalkozni.

Harper azt mondta, hogy azok a nemzetek, amelyek reprodukció által akarják fenntartani magukat, igazán régi gondolkodásmódot követnek, és

dicsérte Merkelt mint világvezetőt, aki megtalálta a módját, hogy országát bővítse anélkül, hogy a saját gyermekeiket venné igénybe.

Harper hozzátette, hogy szerinte Merkel azért fogadta be a több mint egymillió illegális bevándorlót, mert növelni akarta a munkások számát Németországban. 

A migráció egy csodálatos kiegyensúlyozó folyamat"

– olvasható az értekezésben.

A tömeges migráció méltatása mellett a professzor kitért a mesterséges intelligencia jelentőségére is. Sarah Harper szerint

a mesterséges intelligencia sok emberi foglalkozást tesz majd elavulttá, ami miatt szintén nincs szükség annyi gyerek születésére.

Persze arról már nem esett szó, hogy mi lesz azzal a több millió alulképzett migránssal, ha a mesterséges intelligencia feleslegessé teszi a munkájukat.

Az oxfordi professzor nézeteivel úgy látszik, számos nyugati ország egyetért, köztük az Egyesült Királyság és Franciaország is, jól látszik ugyanis, hogy Nyugat-Európában vészesen alacsony a születési mutató.

Szerencsére mi még mindig azon az állásponton vagyunk, hogy a migráció helyett a gyermekvállalást kell támogatni. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére