Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A háború eddigi legbizarrabb tweetje

888.hu

2022.03.07. 09:50

Németország dél-afrikai nagykövetsége azt állította, hogy a németek „a nácizmus szakértői”, miután furcsa online vitába keveredett Oroszország ugyanebben az országban működő nagykövetségével.

 

Oroszország dél-afrikai nagykövetsége szombat reggel a közösségi médiában találta magát tűz alatt, miután azt állította, hogy „nagyon sok dél-afrikaitól kaptak támogató levelet” az „ukrajnai nácizmus elleni harc miatt”, miközben az országban működő német nagykövetség nyilvánosan gúnyolódott a konfliktus ilyen jellegű jellemzésén.

 

A vita azonban hamar bizarr fordulatot vett, amikor a németek furcsa módon azzal dicsekedtek, hogy „a nácizmus szakértői”.

 

A német nagykövetség arra az orosz posztra válaszolva, amelyben köszönetet mondott Moszkva állítólagos dél-afrikai támogatóinak, azt hangsúlyozta, hogy az amit az orosz erők tesznek – „gyerekeket, nőket és férfiakat mészárolnak le” – az „biztosan nem nácizmus elleni harc”.

 

Sajnos, mi afféle szakértői vagyunk a nácizmusnak”

–mondták a németek, utalva arra, hogy az ő országuk emelte hatalomra Adolf Hitler náci vezetőt. Oroszország brit nagykövetsége azonban gyorsan visszavágott a németeknek, és azt kérdezte, hogy:„ha ők szakértői a nácizmusnak és a tömeggyilkosságoknak, akkor miért nem emelték fel szavukat a gyilkosságok ellen, amelyeket állítólag az ukrán erők 2014 óta követnek el civilek ellen a Donbaszban.”

 

Putyin az általa „különleges katonai hadműveletnek” nevezett művelet elindítását bejelentve az országban azt mondta, hogy céljai között szerepel Ukrajna „demilitarizálása és nácimentessé tétele” – írta meg a Breitbart.

Oroszország nem érezheti magát biztonságban, nem fejlődhet és nem létezhet a modern Ukrajna területéről kiinduló állandó fenyegetés mellett” – állította Putyin.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére