Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A háború eddigi legbizarrabb tweetje

888.hu

2022.03.07. 09:50

Németország dél-afrikai nagykövetsége azt állította, hogy a németek „a nácizmus szakértői”, miután furcsa online vitába keveredett Oroszország ugyanebben az országban működő nagykövetségével.

 

Oroszország dél-afrikai nagykövetsége szombat reggel a közösségi médiában találta magát tűz alatt, miután azt állította, hogy „nagyon sok dél-afrikaitól kaptak támogató levelet” az „ukrajnai nácizmus elleni harc miatt”, miközben az országban működő német nagykövetség nyilvánosan gúnyolódott a konfliktus ilyen jellegű jellemzésén.

 

A vita azonban hamar bizarr fordulatot vett, amikor a németek furcsa módon azzal dicsekedtek, hogy „a nácizmus szakértői”.

 

A német nagykövetség arra az orosz posztra válaszolva, amelyben köszönetet mondott Moszkva állítólagos dél-afrikai támogatóinak, azt hangsúlyozta, hogy az amit az orosz erők tesznek – „gyerekeket, nőket és férfiakat mészárolnak le” – az „biztosan nem nácizmus elleni harc”.

 

Sajnos, mi afféle szakértői vagyunk a nácizmusnak”

–mondták a németek, utalva arra, hogy az ő országuk emelte hatalomra Adolf Hitler náci vezetőt. Oroszország brit nagykövetsége azonban gyorsan visszavágott a németeknek, és azt kérdezte, hogy:„ha ők szakértői a nácizmusnak és a tömeggyilkosságoknak, akkor miért nem emelték fel szavukat a gyilkosságok ellen, amelyeket állítólag az ukrán erők 2014 óta követnek el civilek ellen a Donbaszban.”

 

Putyin az általa „különleges katonai hadműveletnek” nevezett művelet elindítását bejelentve az országban azt mondta, hogy céljai között szerepel Ukrajna „demilitarizálása és nácimentessé tétele” – írta meg a Breitbart.

Oroszország nem érezheti magát biztonságban, nem fejlődhet és nem létezhet a modern Ukrajna területéről kiinduló állandó fenyegetés mellett” – állította Putyin.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Jakab Péter kilépett a Jobbikból

Gyöngyösi Márton, a Jobbik Elnöke nyílt levélben kérte föl Jakab Pétert a lemondásra. Jakab válaszlevelében úgy fogalmazott: „Ha a nép és a Jobbik között kell választanom, nem kérdés, melyiket választom”.

Zelenszkij kitiltaná az orosz turistákat Európából

Az ukrán humorista-elnök ismét vette magának a bátorságot, hogy megmondja, mi a teendője az európai országoknak.

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Ez a tél maga lesz a pokol. Igaz, nem meleg lesz, hanem hideg, de legalább sötét is. Meg szenvedős. A benézett szankciós politika hatására Európában az összes grafikon elkezdett függőlegesen felfele emelkedni. Kár, hogy ezek olyan grafikonok, amelyeknél nem célszerű növekedést észlelni. Az infláció az egekben, az üzemanyagárak sosem voltak ilyen magasak, a rezsiköltségekről pedig sírás nélkül beszélni sem lehet. Ilyen körülmények között kisebb csoda, hogy egyáltalán az átlagfogyasztásig meg tudjuk tartani a rezsicsökkentést. De az emberek mintha nem lennének tisztában azzal, hogy mennyire súlyos a helyzet. Az egy dolog, hogy nem tudják majd kifizetni az óriási rezsiszámlákat és az energiacsapda miatt áramszüneteket is kockáztatnak, de mi lesz a gazdasággal? A recesszió elkerülhetetlen. Mi lenne, ha egyszer megérnénk azt, hogy Európa nem világhatalmi erők közé pozicionálja magát, hanem kiáll a saját jól felfogott érdekei mellett? Amíg viszont olyan vezetők állnak az EU élén, akik megelőzni nem tudják a bajt, okozni viszont annál inkább, addig ez csak lázálom marad.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére