Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A gendersemlegesség jegyében közösen zuhanyozhatnak a férfiak és nõk az amerikai hadseregben

Vincze Viktor Attila

2017.07.21. 14:28

Az Egyesült Államok hadserege most arra készíti fel a seregben szolgáló nõket, hogy ezentúl nyugodtan zuhanyozzanak együtt a férfiakkal. Mindezt a transzszexuálisokkal való együttéléshez kapcsolódó kiképzés részeként várja el katonáitól a hadsereg.
WASHINGTON, 14:28

Az Egyesült Államok hadserege most arra készíti fel a seregben szolgáló nőket, hogy ezentúl nyugodtan zuhanyozzanak együtt a férfiakkal. Mindezt a transzszexuálisokkal való együttéléshez kapcsolódó kiképzés részeként várja el katonáitól a hadsereg.

Az Egyesült Államok hadserege arra hívja fel női katonáinak figyelmét, hogy fogadják el azt, hogy a saját nemi identitásuk meghatározásában még bizonytalan, azonban biológiai értelemben férfinak számító emberek velük együtt tartózkodjanak az olyan közös helyiségekben, mint a zuhanyzók, a laktanyák hálóhelyiségei és a körletek mosdói.

Természetesen fordítva is ugyanezt kéri a hadsereg: a férfiaknak is el kell fogadniuk a női nemi szervekkel rendelkező katonatársaik jelenlétét. 

A "transznemű katonák" méltósága érdekében az USA hadserege most részletes útmutatót adott ki a katonái számára a Pentagon új, "transzszexuális integráció" elnevezésű  programjának részeként.

A hadsereg katonái számára a szolgálattal kapcsolatban kiadott PowerPoint útmutatójának a transzgender katonák képzési moduljára vonatkozó része azzal indokolja az ellenkező nemű genitáliákkal rendelkező katonák kötelező elfogadását, hogy azok olyan személyek, akik még vagy bizonytalanok a nemüket illetően, vagy olyan személyek, akiknél még éppen folyamatban van a külső nemi jegyekre is kiterjedő nemváltás.

Ez a most kiadott új szolgálati iránymutatás nem aratott osztatlan sikert az amerikai konzervatív politikai körökben. Különösen már csak azért sem, mivel a republikánusok és a Trump-adminisztráció egyaránt nem szeretné végrehajtani Obama elnöknek a hadsereg gendersemlegessé tételét szolgáló politikai döntéseit.

James Mattis védelmi miniszter július elsejéről hat hónappal későbbre tette át az Obama-adminisztráció hadseregre vonatkozó "transznemű" politikájának a teljes körű végrehajtására hivatalosan megadott időpontot.  

Ennek ellenére az USA hadserege már kiadta a transzgender iránymutatást a transznemű katonákra való felkészülés jegyében. 

A gyakorlatilag koedukált, férfi-női közös használatú vizesblokkok bevezetése az amerikai hadseregben azért jó néhány kérdést felvetnek. Óhatatlanul felmerül a gyanú, hogy ezáltal nő majd a szexuális szabadosság, ami pedig a harci morál, a bevethetőség képességének a csökkenését eredményezheti. Az ilyenfajta szabadosság következményeinek egyik közelmúltbeli példája volt az, ami az első belgiumi iszlamista terrormerénylet után közvetlenül, Brüsszel terroristakeltetőjeként  elhíresült Molenbeek negyedben történt. Mint kiderült, a helyi rendőrőrsre erősítésként kivezényelt katonai szakasz és az őrs rendőrnői botrányos módon szexorgiával múlatták az időt. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére