Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A dzsihadisták szerint a koronavírus Isten büntetése a Nyugatra

888.hu/MTI

2020.05.28. 21:35

Mondjuk a járvány a vallási nézeteket figyelmen kívül hagyva minden országot elért, ráadásul Kínából indult és „keleten” borzalmas pusztítást vitt véghez, de ez bizonyára elkerülte a figyelmüket...
Allah keze csapott le rátok, keresztesek (...) mivel a vallása és hívei ellen harcoltatok

- hangoztatta Abu Hamza al-Kuraiszi, a szélsőségesek szóvivője csütörtökön közzétett mintegy negyvenperces hangüzenetében, amely a dzsihadisták fő szócsövének számító al-Furkán tett közzé.

Örülünk, hogy elért titeket isten haragja (...) Látjuk, hogy minden igyekezettel pénzt adtok ki, kétségbeesetten próbálva megmenteni a gazdaságotokat, amelyet a láz legyengített

- tette hozzá.

A hangüzenet eredetiségét egyelőre nem lehetett független forrásból ellenőrizni, ugyanakkor az Iszlám Állam szokásos csatornáján tették közzé a közösségi médiában. Szakértők is abból indulnak ki, hogy a felvételen valóban Kuraiszi beszél.

Ez a szóvivő eddigi harmadik hangüzenete – írta Twitter-oldalán Rita Katz, az iszlamista szélsőségesek megfigyelésével foglalkozó SITE nevű központ igazgatója csütörtökön.

Kuraiszi a többi között kifogásolta, hogy a pandémia megfékezése miatt bezárták a mecseteket. Úgy fogalmazott, hogy „a bálványok tanult emberei” szólítottak fel erre, ugyanakkor pedig hallgatnak „a parázna gyülekezetekről”, mint például a szórakozóhelyeken táncoló emberekről, mintha „a vírus csak a mecsetekben terjedne”.

A terroristák szóvivője kijelentette, hogy az Iszlám Állam folytatja harcát. Mint mondta, a terrorszervezet új vezetője, Abu Ibrahim al-Hasemi al-Kurasi már áldását adta a „felőrlő hadjáratra”. Egyben felszólította a dzsihadisták követőit, hogy fokozzák tevékenységüket.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére