Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A demokraták szerint kegyetlen és tudományosan megalapozatlan a nemeket biológiai alapon meghatározni

Zelenka Dóra

2018.11.12. 09:48

98 demokrata jogalkotó írta alá a nyilatkozatot, miszerint elítélendõ az ember nemét a biológiai jegyek alapján megítélni. A demokrata képviselõk nyilatkozatukat már az elnöknek is továbbították.

A panaszt azután nyújtották be, miután kiderült, hogy a kormány tisztázni akarja, hogy a nemi megkülönböztetés ellen küzdő személyek a férfi vagy a női nemhez tartoznak.

Trump biológián alapuló politikájának irányvonala világossá teszi, hogy az amerikai kormány tagjai meg akarnak szilárdítani egy elavult, dogmatikus és riasztó képet a világról"

olvasható a demokraták leveléből, amelyet az emberi erőforrások minisztériumához írtak.

Tehát a liberálisok szerint félelmetes és elítélendő az, hogy még mindig csak két nem létezik az átlagember fogalomtárában.

A demokraták azt szeretnék, ha a kormányzati szervek lehetővé tennék az emberek számára, hogy a belső érzéseik alapján határozzák meg a saját identitásukat, függetlenül férfi vagy női elsődleges és másodlagos nemi jellegüktől.

A közösségi médiában is óriási felháborodást keltett, mikor az elnök kijelentette, hogy szerinte még mindig "csak" két nem létezik. Számos híresség posztolta ki az LMBTQ-zászlót azzal a szöveggel, hogy a transzneműséget nem lehet eltörölni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#WeWillNotBeErased #TransPeopleWillNotBeErased

Hverdagsskeiv (@hverdagsskeiv) által megosztott bejegyzés,

 

A felvetés célja tehát az, hogy kitöröljék a hagyományos nő és férfi kifejezést a szótárból.

A liberálisok teljesen eltüntetnék a nemeket, ugyanis szerintük az emberek neme egyáltalán nem befolyásolja a szexualitást.

Láthattunk már ilyesfajta „haladó” szellemiségű történetet, amikor egy transzvesztita nő nyerte meg a biciklis világbajnokságot. Akkor sem zavart senkit a tény, hogy a magát nőnek átműttetett férfi testalkata, csontozata sokkal erősebb, mint a nőké.

Amerikában ráadásul a transzneműek elég népszerűtlenek a nők és a szülők körében. Bár sokan szólalnak fel a nemet váltó gyermekük mellett, a többség mégis elítélendőnek tartja azt, és nem engedi a túlságosan felvilágosult gondolkodást elburjánzani.

Több közvélemény-kutatás is kimutatta már, hogy az amerikaiak nagy része inkább segítséget nyújtana az identitás fekete lyukában eltévedt embereknek, mintsem reklámozza azt. Ráadásul az is kiderült, hogy a többség nem hisz a transzideológiában sem. Persze, akárcsak hazánkban, így ott is a kisebbség a leghangosabb.

Ha a demokraták elérnék céljukat, annak visszafordíthatatlan következményei lennének. Ugyanis nemegyszer hallhattunk arról, hogy egy férfi női börtönbe került, és helyzetét kihasználva több női rabot is megerőszakolt.

Ráadásul a nemátalakító műtétek tetemes összegbe kerülnek. A közhiedelemmel ellentétben nem sok ember vállalta ezt a veszélyes beavatkozást. 2000 és 2014 között mindössze 4000 embert szabtak át ellenkező neművé.

Sokan persze úgy is transzneműnek vallják magukat, hogy nem estek át műtéteken. A médiában és a közösségi oldalakon is óriási teret kapnak a magukat "pucckirálynőknek" nevező férfiak. Õk extrém külsejükkel és megbotránkoztató viselkedésükkel vívtak ki figyelmet maguknak.

A gond csak az, hogy ez a "divat" már az identitásukat még éppen csak felfedező kisgyerekekre is hatással van.

 

A mottó, miszerint mindenki vállalja fel önmagát, szépnek és jónak tűnik a liberálisok rózsaszín világában, ahol nincsen elnyomás, valamint mindenki szabadon dönthet mindenről. Mégis felmerül a kérdés: vajon milyen hatással lesz ez a következő generációra? A legszomorúbb az, hogy a mindenért sivalkodó demokraták valójában csak magukra gondolnak, a jövő generációit teljesen figyelmen kívül hagyják.

Trump „bűne” tehát csak annyi, hogy törvénybe iktatná: a nemek a férfi és a női nemi jegyeken alapulnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére