Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A demokraták muszlim képviselõje palesztin zászlóval ünnepelte megválasztását

Csordás Bettina

2018.11.08. 08:45

A frissen megválasztott Demokrata Párt muszlim képviselõnõje, Rashida Tlaib gyõzelmét egy palesztin zászlóval ünnepelte.
WASHINGTON, 8:45

A frissen megválasztott Demokrata Párt muszlim képviselőnője, Rashida Tlaib győzelmét egy palesztin zászlóval ünnepelte.

Ahogy arról már tegnap beszámoltunk, az Egyesült Államok félidős választásai okoztak pár meglepetést. A demokraták több képviselőnőt juttattak a washingtoni képviselőházba, mint valaha, két muszlim nő pedig értékes kongresszusi helyet szerzett, de nézeteik ellentmondásosak lehetnek Amerika érdekeit tekintve.

Rashida Tlaib az első palesztin-amerikai, muszlim vallású nő, aki bekerült a kongresszusba. A ciszjordániai bevándorlók gyermeke már korábban is a kritikák középpontjába került anticionista nyilatkozatai miatt, csakúgy mint a szintén értékes helyet megszerző demokrata párti muszlim nő, Ilham Omar is.

A demokrata színekben győzedelmeskedő Rashida Tlaib a michigani 13. választókerület megszerzését ünnepelhette. A Twitterre felkerült videóban jól látható, hogy győzelmi partiján Rashida palesztin zászlóba burkolva táncra perdül, a tömeg így ünnepli a megválasztását. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére