Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A demokraták tényleg el akarják csalni a választást?

888.hu

2020.11.05. 07:30

Utcára vonultak Amerikában, amikor egyre több forrásból érkezett olyan hír, miszerint választási csalás történik. Volt olyan állam is, ahol Trump vezetett, aztán véletlenül előkerült sok ezer szavazólap, amelyen Biden neve mellé tették az ikszet. Azért csinálhatnák okosabban...

 

Több amerikai városban tüntettek Donald Trump amerikai elnök hívei és bírálói is szerda este. A hívei az egyes csatatérállamokban még tartó szavazatszámlálások leállítását követelték, míg bírálói valamennyi voks megszámlálása mellett álltak ki.

A tüntetők „Ne csalják el a választást!” feliratokkal vonultak az utcára.

Megmozdulások voltak Seattle-ben, Minneapolisban, Chicagóban, Detroitban, New Yorkban, Pittsburghben, Houstonban. A demonstrációk békésen zajlottak.

Az oregoni Portland városában azonban elszabadultak az indulatok, és Kate Brown demokrata párti kormányzó a belvárosban kitört erőszak megfékezésére kirendelte a Nemzeti Gárdát.

Portlandben nemcsak a választások miatt elégedetlenkedők vonultak az utcára, hanem a rendőri erőszak visszaszorításáért tüntetők is.

Trump tweetben írta meg, hogy információk szerint nagy mennyiségű szavazólapot titokban eltüntettek.

Donald Trump elnök kampánytörzse és a republikánusok közben egyszerre

négy pert indítottak a választási eredmények miatt: Wisconsinban, Michiganben, Pennsylvaniában és Georgiában.

Wisconsinban és Michiganben – ahol Joe Biden demokrata párti elnökjelölt már győzött – a szavazatok újraszámlálását kérik, míg Pennsylvaniában és Georgiában a voksok megszámlálásának felfüggesztése miatt fordultak a bírósághoz.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére